Kespet on nyt osa kansainvälistä IPCOM Groupia

Eurooppalainen eristysalan edelläkävijä IPCOM osti Kespet Oy:n koko osakekannan 30.6.2021. IPCOMille tämä on avaus Suomen markkinoille ja Kespetille mahdollisuus verkostoitua Eurooppaan entistä tehokkaammin.

Ajankohtaista

Yhteiset eristysvaatimukset Euroopan Unionin alueelle

Teollisella eristysalalla on valtava energian- ja päästöjen säästöpotentiaali Euroopan Unionin alueella. Se on taloudellisesti houkutteleva, koska sen avulla eristysteollisuus saisi merkittäviä säästöjä, mutta silti potentiaali jää hyödyntämättä. Monien taloudellisten hyötyjen lisäksi säästöpotentiaalin hyödyntäminen auttaisi EU:a saavuttamaan hiilineutraaliuden vuoteen 2050 mennessä.

Ratkaisut eristyksen alaisen korroosion estämiseksi

Eristeen alainen korroosio on salakavala haitta monella teollisuuden alalla. Tuhot huomataan yleensä vasta siinä vaiheessa, kun vahingot ovat jo mittavat. Ilmiö aiheuttaa vuosittain miljardien eurojen vahingot muun muassa kaikilla voimalaitosaloilla, sekä petrokemian aloilla. CUI:n ennaltaehkäisyyn ja valvontaan kehitetään koko ajan uusia ratkaisuja.

Caset

Kespet Oy mukana tukemassa pelastushelikopteri Aslakia!

Kespet Oy mukana tukemassa pelastushelikopteri Aslakia! Yrityksemme on jälleen mukana tukemassa Lapin pelastushelikopteri Aslakia! Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry ylläpitää pelastushelikopteri Aslakin toimintaa. Aatteellisen, voittoa tavoittelemattoman tukiyhdistyksen toiminnan tavoitteena on turvata pelastushelikopteripalvelujen saatavuus Lapin asukkaille ja Lapissa vieraileville matkailijoille. Kespet Oy – 8.1.2019

Kespet Oy jälleen Suomen Vahvimpien joukossa

Kespet Oy jälleen Suomen Vahvimpien joukossa! Kespet Oy on jälleen Suomen Vahvimpien joukossa luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään. Platina sertifikaatin ja luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy, ja se edellyttää hyvää maksukäyttäytymistä, pitkäaikaisia erinomaisia taloudellisia tunnuslukuja, sekä positiivisia taustatietoja. Kespet Oy – 26.10.2018