Kylmäeristäminen ehkäisee kosteuden aiheuttamia haittoja teollisuudessa

Kun ollaan tekemisissä kylmien lämpötilojen kanssa, eristämisen lähtökohdat ovat erilaiset kuin kuumien lämpötilojen kohdalla. Tärkein tavoite on minimoida kondensoituvan kosteuden vaikutukset – esimerkiksi korroosio, jäätymisen aiheuttamat rikkoutumiset sekä eristettävän kohteen lämmön lisääntyminen. Tätä kautta päästään myös säästöihin.

Ajankohtaista

Kespetin toimitusvarmuus on lähes 100 %

Toimitusvarmuus on asia, jolla uskallamme paukutella henkseleitämme. Tilastomme nimittäin osoittavat, että pystymme koviin lukuihin. Hoidamme säntillisesti sovitussa aikataulussa kaiken, mikä suinkin vain on meidän käsissämme.

Kespetille virallista TIPCHECK-osaamista

Laskentapäällikkömme Antti Hyttinen osallistuu Saksassa Euroopan teollisen eristysyhdistyksen EiiF:n TIPCHECK-koulutukseen, joka antaa sekä pätevyyden että työkaluja teollisen eristämisen tuoman säästöpotentiaalin arviointiin.

Caset

Kespet Oy mukana tukemassa pelastushelikopteri Aslakia!

Kespet Oy mukana tukemassa pelastushelikopteri Aslakia! Yrityksemme on jälleen mukana tukemassa Lapin pelastushelikopteri Aslakia! Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry ylläpitää pelastushelikopteri Aslakin toimintaa. Aatteellisen, voittoa tavoittelemattoman tukiyhdistyksen toiminnan tavoitteena on turvata pelastushelikopteripalvelujen saatavuus Lapin asukkaille ja Lapissa vieraileville matkailijoille. Kespet Oy – 8.1.2019

Kespet Oy jälleen Suomen Vahvimpien joukossa

Kespet Oy jälleen Suomen Vahvimpien joukossa! Kespet Oy on jälleen Suomen Vahvimpien joukossa luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään. Platina sertifikaatin ja luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy, ja se edellyttää hyvää maksukäyttäytymistä, pitkäaikaisia erinomaisia taloudellisia tunnuslukuja, sekä positiivisia taustatietoja. Kespet Oy – 26.10.2018