Ratkaisut eristyksen alaisen korroosion estämiseksi

Eristeen alainen korroosio on salakavala haitta monella teollisuuden alalla. Tuhot huomataan yleensä vasta siinä vaiheessa, kun vahingot ovat jo mittavat. Ilmiö aiheuttaa vuosittain miljardien eurojen vahingot muun muassa kaikilla voimalaitosaloilla, sekä petrokemian aloilla. CUI:n ennaltaehkäisyyn ja valvontaan kehitetään koko ajan uusia ratkaisuja.

Ajankohtaista

Kivivillakourujen, -mattojen ja -levyjen vaatimukset Suomessa ja Euroopassa

Reilu kilpailu takaa parhaan lopputuloksen asiakkaille – ja sehän se tavoite on, tyytyväinen asiakas. Siksi on tärkeää, että jokainen elinkeinonharjoittaja pitää huolen, että omat tuotteet ovat lainsäädännön mukaiset. Lisäksi harhaanjohtavan tiedon levittäminen aiheuttaa asiakkaille vaivaa ja epätietoisuutta, ja tällainen toimintatapa ei auta ketään.

EN standardit varmistavat ohulevytuotteiden turvallisuuden

Kromiyhdisteet, joita käytetään ohutlevytuotteissa ovat karsinogeenejä. Harvemmin niiden vaarallisuutta muistetaan, vaikka niiden terveysvaikutukset ovat merkittävät. Vastuullinen toimija vaatii EN 10346 standardin mukaisia materiaaleja, mikä takaa, että EU-lainsäädännön määrittämiä vaarallisten aineiden raja-arvot eivät ylity.

Caset

Kespet Oy mukana tukemassa pelastushelikopteri Aslakia!

Kespet Oy mukana tukemassa pelastushelikopteri Aslakia! Yrityksemme on jälleen mukana tukemassa Lapin pelastushelikopteri Aslakia! Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry ylläpitää pelastushelikopteri Aslakin toimintaa. Aatteellisen, voittoa tavoittelemattoman tukiyhdistyksen toiminnan tavoitteena on turvata pelastushelikopteripalvelujen saatavuus Lapin asukkaille ja Lapissa vieraileville matkailijoille. Kespet Oy – 8.1.2019

Kespet Oy jälleen Suomen Vahvimpien joukossa

Kespet Oy jälleen Suomen Vahvimpien joukossa! Kespet Oy on jälleen Suomen Vahvimpien joukossa luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään. Platina sertifikaatin ja luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy, ja se edellyttää hyvää maksukäyttäytymistä, pitkäaikaisia erinomaisia taloudellisia tunnuslukuja, sekä positiivisia taustatietoja. Kespet Oy – 26.10.2018