Putki- ja säiliöpeltipäällysteet

Putki- ja säiliöpeltipäällysteiden myynti on siirtynyt ISOPARTNER Oy:lle.

Tilaa tuotteita

Peltipäällysteet LVI-, prosessi- ja IV-putkistoille

Valmistamme omassa tuotannossamme laadukkaita, alalla arvostettuja eristeiden suojapäällysteitä. Valikoimistamme löytyvät LV-, IV-, ja prosessiputkistojen segmenttipalakäyrät, putkivaipat sekä muotokappaleet (esimerkiksi kartiot, t-liitokset, t-kappaleet, päätteet) ja erikoisosat. Tuotteet täyttävät alan kansallisten standardien ja rakennusmääräysten vaatimukset. Kaikki tuotteet voidaan valmistaa myös muiden kansallisten rakennusmääräysten ja standardien vaatimusten mukaisesti, sekä asiakkaan omien tarpeiden mukaan.

Peltipäällysteet kuuluvat A1 paloluokkaan (RakMK) E1 mukaan ilman testausta. Päällysteillä on paloa rajoittava vaikutus, eivätkä ne vapauta ilmaan myrkyllisiä savukaasuja. Eristeet pysyvät suojattuna ja palon leviäminen hidastuu. Päällysteidemme iskunkestävyys pidentää eristysten käyttöikää myös mekaanista kulumista vastaan. Tuotteet ovat asennusvalmiita, ja täysin kierrätettävissä. Kiinnitys tapahtuu pop-niiteillä, ruuveilla ja pikalukoilla.

Säiliöpäällysteet

Tuotannossamme valmistuvat myös korkealaatuiset säiliöpäällysteet ja säiliövaipat, esimerkiksi prosessilaitosten ja tehtaiden eristysprojekteihin. Säiliöille ja laitteille löytyvät vaihtoehtoina zeppeliini- ja kartiopäädyt. Kaikki osat valmistetaan ja mitoitetaan asiakkaan tarpeiden ja tarvittavien standardien mukaisesti.

Päädyt valmistetaan SFS standardin 3978 mukaan asennusvalmiiksi segmenteiksi tai lohkoiksi koottuna. Tuotteita voi tilata myös standardi-päätymallin mukaan, sekä omien mitoitusten pohjalta. Päätyihin voidaan toteuttaa useita erilaisia saumamalleja, lisätietoja saumamalleista löydät tuotekatalogistamme.

Valmistamme säiliövaippoja pysty- ja vaakasäiliöille valmiiksi rei’itettyinä ja sikattuina mittojen mukaan. Vakiolimitys vaipan kehän suuntaisesti on 100 mm, ja kehän poikkisauma 30 mm. Tuotteet voidaan valmistaa myös muilla limityksillä tarpeen mukaan.

Eristyskotelot

Laitteet, venttiilit ja laipat on syytä eristää, sillä ne suojaavat kohdetta mekaaniselta kulumiselta ja säästävät energiaa. Valmistamme eristyskotelot kaikille edellä mainituille asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Villapiikit, kotelolukot ja vaippaosan eristys kuuluvat eristyskotelon hintaan. Eristyskoteloon voidaan tehdä myös valmiiksi reikä asiakkaan ilmoittamien mittojen ja paikan mukaan. Koteloihin on valittavissa vahvistettu sauma, tai perinteisempi yksinkertainen sauma. Kotelot ovat saatavilla moniosaisina, sekä kartiopäisinä pystykoteloina.

Tukirakenteet

Alus- ja tukirakenteet turvaavat eristeen ja suojapäällysteen asennuksen laadun ja varmistavat rakenteen tukevuuden. Tuotantomme valmistaa tukirenkaat ja rakenteet kaikille LV- ja prosessiputkistoille ja pyöreille IV- ja LV-kanaville.

Meiltä löytyy myös tukiraudat matto- ja levyeristeille sekä kartioille, kannatinliuskat säiliökartion päällysteelle, kannatusteräkset (salmiakkipalat), alusraudat ja eristeen kiinnityspiikit. Materiaalit täyttävät alan standardien vaatimukset. Alusrakenteet, eristysmateriaalit ja suojapäällysteet yhdessä varmentavat prosessien toimivuuden suunnitellulla tavalla.