CUI-tuotteet

Löydät jatkossa CUI-tuotteet ISOPARTNERin valikoimasta

Tilaa tuotteita

Integrity Products

Tuotteet on helppo asentaa ja ne kestävät korkeita lämpötiloja. Patentoidut Integrity Plugz -tuotteet helpottavat eristyskohteiden ja eristeiden, putkistojen ja laitteiden kunnon tarkistamista, sekä mahdollistavat muun muuassa kosteuden poistamista jo asennetuista eristyksistä. ISOPARTNER toimittaa koko Integrity -tuotevalikoimaa, johon kuuluvat muun muassa: tarkastusluukut, lämpösuojat, kosteusilmaisimet, tyhjennysventtiilit, eristysten välikappaleet ja päätteet.

Goebel korroosionkestävät ruuvit ja kiinnikkeet

Goebel valmistaa nimenomaan CUI:n torjuntaan varten kehitettyjä kiinnikkeitä ja ruuveja. DUPLEX -nimellä tunnistettavat tuotteet kestävät korroosiota huomattavasti tavallisia kiinnikkeitä paremmin, sillä ne on valmistettu AISI 318LN ja AISI 316L materiaaleista. Tuotteissa on tarpeen mukaan valmiiksi integroituna vesieriste. Kiinnikkeissä on myös Delta Coating -päällyste, joka vähentää kitkaa asennuksessa, toimii suojana materiaalien välillä ja estää korroosion syntymistä.

Materiaali on myös n. 3x kovempaa ja kestävämpää, kuin AISI 304 jota yleisesti kiinnikkeissä käytetään. Näin ollen DUPLEX ruuvit ja kiinnikkeet eivät kovinkaan helposti katkea tai menetä kierteitään asennustyön yhteydessä.

Rockwool WR-Tech kivivillatuotteet

Tuote on valmistettu kivivillasta ja innovatiivisesta vettä hylkivästä WR-Tech™-sidosaineesta, joka vähentää eristeen alla esiintyvän korroosion riskiä. Tuotetta saa myös tilauksesta vahvistetulla alumiinikalvolla varustettuna. Tuotteella on markkinoiden korkein veden hylkivyys. Hylkivyys säilyy myös kuivumisen ja kuumentumisen jälkeen, toisin kuin useimmissa markkinoilla olevissa tuotteissa. Hylkivyys on viisinkertainen verrattuna standardiin EN 13472.  Kosteutta syrjäyttävä vaikutus perustuu ainutlaatuiseen sidosaineeseen, jota kivivillan materiaalissa käytetään.

Tuotetta on saatavilla sekä putkistokouruina, että verkkomattoina. Näin ollen esimerkiksi kokonaisen prosessilaitoksen suojaaminen korroosiota vastaan on mahdollista tehokkaasti ja pitkällä aikavälillä tällä voidaan saavuttaa merkittävät huoltokustannussäästöt.