Peltikelat, teollisuusprofiilit, ohutlevytuotteet

Kelat ja arkit saatavilla ISOPARTNERin valikoimasta. 

Tilaa tuotteita

Peltikelat ja arkit

Kelojemme standardileveydet ovat 610 mm, 1000 mm ja 1250 mm. Tuotteet ovat myös saatavilla väripellistä (18 standardi värin valikoima) sekä kuumasinkittynä, alusinkittynä, ruostumattomana, haponkestävänä, alumiinisena ja alustuccona.

Kattava raakamateriaalivalikoimamme täyttää EN standardit ja CE-merkinnän edellytykset. Listat talorakentamiseen ovat saatavilla väripellistä ja galvanoidusta pellistä. Teollisuusrakentamiseen löytyy listoja kuumasinkitystä, alumiinista, ruostumattomasta ja väripinnoitetusta pellistä. Varastovalikoimamme kattaa 18 RR vaihtoehtoa.

Teollisuusprofiilit

Kespet valmistaa asennusvalmiit katto- ja seinärakenteiden suojaprofiilit, jotka täyttävät standardin SFS 3914 ja CE-merkin vaatimukset. Vahva tuotantotekniikkamme mahdollistaa teollisuusprofiilien valmistuksen myös paksummista ohutlevyraaka-aineista. 20  ja 45  teollisuusprofiilien tuotevalikoimamme on Suomen laajin ja kansainvälisesti kilpailukykyinen.

Valmistamme teollisuusprofiileja 1000 ja 1250 mm leveistä ohutlevyraaka-aineista. Teollisuusprofiilit ovat saatavilla kalvotettuina, myös molemmin puolin. Hyötyleveys 20 profiililla 825 mm tai 1 100 mm ja 45 profiililla 600 mm, 750 mm tai 900 mm. Valmistamme teollisuusprofiileita myös asiakkaan omasta ohutlevymateriaalista.

Listat teollisuuteen ja talorakentamiseen

Kun rakennuksissa käytettävät suoja- ja ikkunalistat valmistetaan mittatarkasti korkealuokkaisista raaka aineista, parantavat ne merkittävästi rakennuksen ulkoista olemusta. Oikein asennetut ja mitoitetut listat ohjaavat myös vettä pois päin rakenteista, estäen kosteusvaurioiden syntymistä.

Valmistamme useita kymmeniä erilaisia listamalleja erilaisiin tarkoituksiin. Talotekniikkapuolelle listat ovat saatavilla väripellistä sekä galvanoidusta pellistä ja jalometallista. Teollisuuteen valmistamme listoja kuumasinkitystä pellistä, alumiinista, ruostumattomasta pellistä sekä väripellistä. Listojen lähtökohtainen pituus on 2 m-8 m riippuen tilauksesta, mutta valmistus onnistuu myös muissa pituuksissa asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Listat talorakentamiseen ovat saatavilla väripellistä ja galvanoidusta pellistä. Teollisuusrakentamiseen löytyy listoja kuumasinkitystä, alumiinista, ruostumattomasta ja väripinnoitetusta pellistä. Varastovalikoimamme kattaa 18 RR vaihtoehtoa.