Tekniset eristeet

Kespet Oy:n kautta saat laadukkaat Paroc, ISOVER, Armacell ja Morgan tekniset eristeet. Eristeet ovat yhteensopivia Kespet-peltipäällysteiden kanssa ja sopivat palo-, lämpö-, kylmä-, kondensio- ja äänieristämiseen.

Armacell solukumieristeet

Armacell on maailman johtava elastomeeristen lämpö- ja äänieristemateriaalien ja innovatiivisten PET-vaahtoytimien valmistaja. Armacell valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita sekä järjestelmiä eri puolille maailmaa. Kespet Oy:n valikoimista löytyvät kaikki Armacell tuotteet. Alta löydät muutaman esimerkin suosituista tuoteperheistä.

 

Armaflex XG

Armaflex XG on joustava ratkaisu kondenssieristyksiin ilmastointi- ja kylmäasennuksissa. Sen teknisten ominaisuuksien yhdistelmä – matala lämmönjohtavuus ja korkea vesihöyryndiffuusiovastus – ja kilpailukykyinen hinta tekevät siitä kustannustehokkaan ratkaisun, joka lisäksi säästää energiaa. Armaflex XG -mallisto kattaa suurimman osan tämän tyyppisissä asennuksissa käytettävistä putkista, mukaan lukien termoplastiset putket. Tuote minimoi lämpöhäviöt ja omaa luotettavat kondenssieristysominaisuudet.

Armacell XG on valmistettu umpisoluisesta, erittäin joustavasta eristemateriaalista, jonka perusraaka-aineena on synteettinen kumi. Solukumivaahtoputken suojapäällysteenä on polyeteenikalvo.

Armaflex Ultima

Ensimmäinen elastomeerieriste, jolla on Euro-luokan BL-s1, d0 (letkut) ja B-s2, d0 (levyt) hyväksyntä. Armaflex Ultima täyttää nykyiset vaatimukset ja vähentää henkilövahinkojen riskiä huomattavasti. Tuote on valmistettu patentoidulla Armaprene-tekniikalla. Joustavan umpisolumateriaalin savun tuotto on erittäin alhainen, jolloin se vaikuttaa huomattavasti rakennuksien yleiseen paloturvallisuustasoon.

Armaflex Ultima täyttää kestävän kehityksen mukaisen rakentamisen ja Green Building -sertifioinnin vaatimukset. Tuotetta voidaan käyttää LVI-rakentamisessa, jäähdytys-järjestelmissä sekä prosessilaitteistoissa. Vähäinen lämmönjohtavuus ja suuri vesihöyryn diffuusiovastus (µ ≥ 7.000). Ultima tuoteperheessä on täydellinen valikoima putkia, levyjä, itseliimautuvia nauhoja ja Armafix-putkikannattimia.

Paroc kivivillaeristeet

Kun on kyse paloturvallisuudesta ja paloeristämisestä on ratkaisujen oltava palonkestäviä. PAROC kivivillatuotteet täyttävät korkeimmatkin paloluokkavaatimukset. Kaikkien PAROC kivivillasta valmistettujen teknisten eristeiden paloluokat on ilmoitettu standardin EN 13501-1 mukaisesti. Kespet Oy toimittaa koko Paroc tuotevalikoimaa. Alta löydät muutaman esimerkin suosituista tuoteperheistä.

 

 

Paroc HVAC Combi

Putkieristyksen tähtituote PAROC Hvac Combi AluCoat T on usealle putkikoolle sopiva eristekouru. Tuotteessa on ainutlaatuinen tähtimäinen sisähalkaisija, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää erikokoisiin putkiin ja esimerkiksi liitäntöjen päällä. Kourussa on alumiinilaminaattipäällyste pituussuuntaisella teippisulkijalla. Tuotetta käytetään lämpöputkien, kylmävesiputkien ja jäähdytysputkien lämmön-, äänen-, palo- ja kondenssieristämiseen. Palokäyttäytymisluokka A2L-s1, d0.

Koska tuote sopii useammille putkikooille, voidaan sen avulla saavuttaa myös säästöjä ja tehokkuutta varastointikustannuksissa. Paroc Hvac Combi on myös helppo, nopea ja siisti asentaa. Kourun pituus on 1200 mm, paksuudet 20-60 mm.

PAROC HVAC Fire BlackCoat

Uudet BlackCoat -ratkaisut kattavat pyöreiden ja suorakaidekanavien palonkestoluokat EI15 – EI120. Päällysteenä uusissa verkkomatto- ja levytuotteissa on musta alumiinilaminaattipäällyste. Palonkestoluokka EI30 pyöreille kanaville on entistä ohuempi, eristepaksuus 50 mm. PAROC Hvac Fire BlackCoat -ratkaisussa samat tuotepaksuudet sopivat sekä pysty- että vaakakanaville ja niin sisä- kuin ulkopuolista paloa vastaan.

Tuotteet toimivat erinomaisesti myös lämmön- ja ääneneristeenä. Levyratkaisu on kondenssitiivis, kun kaikki saumat teipataan. Saumojen teippaukseen löytyy verkkovahvistettu alumiinilaminaattiteippi PAROC BlackCoat Tape, joka sopii ulkonäöltään täydellisesti yhteen BlackCoat-päällysteen kanssa. PAROC Hvac Fire BlackCoat -tuotteilla on Eurofins-tuotesertifikaatti EUFI29-19000981-C.

ISOVER mineraalivillaeristeet

ISOVER tarjoaa monenlaisia eristeratkaisuja erilaisiin käyttökohteisiin. Valikoimasta löydät turvalliset ja Suomen olosuhteisiin kehitetyt ratkaisut kaikkeen eristämiseen. Rakennuseristeet, talotekniikan eristeet, teollisuuseristeet, laitevalmistuksen eristeet tai laivaeristeet. Kespet Oy toimittaa koko ISOVER -tuotevalikoimaa.

 

ISOVER ULTIMATE

ULTIMATE on ISOVERin kehittämä innovatiivinen, uuden sukupolven mineraalivilla. ULTIMATE yhdistää kaikki tavanomaisten palo-, lämpö- ja ääneneristystuotteiden edut. Lisäksi se tarjoaa merkittäviä kustannussäästöjä ja huomattavan painosäästön erinomaisen eristävyytensä ansiosta.  Tuote eristää tehokkaasti lämpöä ja ääntä, on ainutlaatuisen keveä, täysin paloturvallinen sekä soveltuu korkeisiin, jopa 700 asteen käyttölämpötiloihin!

Keveä eristevilla on miellyttävä käsitellä sekä helppo ja nopea asentaa. Myös luonto kiittää, sillä ULTIMATE on täysin ympäristöystävällinen!

ROHHE

ROHHE on Euroopan johtava kivivillaeristeiden valmistaja. Tarjoamme täyden valikoiman tehokkaita ja kestäviä eristystuotteita rakennusteollisuudelle. ROHHE talotekniikan, prosessiteollisuuden ja laitevalmistuksen tekniset eristeet on valmistettu kivivillasta, joka on luonnostaan kestävä ja paloturvallinen materiaali.

Kaikki tuotteet on varustettu CE-sertifikaateilla.

Flow A mineraalivillasta valmistettu lamellimatto

on lujitetulla alumiinifoliolla päällystetty mineraalivillamatto. Tuotteessa käytetyn mineraalivillan kuidut ovat kohtisuoraan eristettyä pintaa vasten.

r.Flow A -lamellimatto on suunniteltu ilmanvaihto- ja ilmastointikanavien lämmön-, kosteuden- ja äänieristykseen. Tuote soveltuu myös lämmitysjärjestelmien eristykseen.

r.Flow A säilyttää eristyksen paksuuden samana koko pinnan laajuudelta, mineraalivillakuiduista tehdyn lamellijärjestelmän ansiosta. Tämä on erityisen tärkeää eristettyjen elementtien nurkissa ja mutkissa. Rakenteensa ansiosta r.Flow®A vastustaa puristusta, säilyttäen näin erinomaisen joustavuutensa ja koostumuksensa.

Heat A mineraalivillakouru

r.Heat®A on mineraalivillasta valmistettu, lujitetulla alumiinifoliolla päällystetty kouru. Mineraalivilla kestää korkeita lämpötiloja (jopa 300°C) ja sen kuidut on järjestelty pitkittäin, tehden tuotteesta jäykän ja ihanteellisesti lämpöä eristävän. r.Heat®A:ssa on pitkittäinen liitosväli ja leveä, itseliimautuva suljin. r.Heat®A on tarkoitettu putkijärjestelmien lämmön-, palo-, kosteuden- ja äänieritykseen. Tuotetta käytetään lämmitys-, tuuletus-, saniteetti- ja teollisissa laitteistoissa. Lujitettu päällyste ja leveä, itseliimautuva suljin tekevät asennuksesta sekä nopeaa että turvallista. Vähäinen kloridi-ionien määrä (CL10) vähentää eristettyjen osien syöpymisriskiä.

r.Heat®A säilyttää sisähalkaisijansa pyöreän muodon ainutlaatuisen järjestelmän ansiosta. Putken seinien muotoilussa käytetyn erityisen teknologian johdosta, liitosvälin materiaalihävikki ei vaikuta sisähalkaisijan pyöreään muotoon. Tämän ansiosta putkeen asennetun r.Heat®A -kourun liitosväli on tiukasti suljettu ja kiinnittyy ihanteellisesti putkeen, mikä ehkäisee kylmäsiltojen muodostumista.

Muut tuotteet

Toimitamme myös Morgan Thermal Ceramics -eristytuotteita ja esivalmistettuja solukumimuoto-osia ja määrämittamattoja.

Morgan Thermal Ceramics

Morgan Thermal Ceramicsin valmistamat keraamiset eristeet on tarkoitettu erittäin korkeisiin käyttölämpötiloihin. Tuotetta on saatavilla monissa eri paksuuksissa ja tiheyksissä. Tilauksesta toimitamme myös muita Morgan -tuotteita. Kysy lisää myynnistämme!

Solukumimuoto-osat ja määrämittamatot

Esivalmistetut kulmat ja T-liitokset on muotoiltu ja leikattu tarkasti niin, että ne mahdollistavat täydellisen asennustyön onnistumisen ja tarjoavat huomattavia etuja eristystyöhön. Tuotteet ovat heti asennusvalmiita ja yksiosaisia, jolloin niitä ei tarvitse erikseen liimata. Asentaminen on helpompaa ja työskentely puhtaamaa. Myös materiaalihukka on esivalmistettuja osia käyttämällä minimaalista. Tilauksesta saatavana myös viemärikulmat ja Y-haarat.