Tekniset eristeet

Kespet Oy ei enää myy eristeitä, myynti on siirtynyt ISOPARTNER Oy:lle. Kespetin tuotteet ovat siirtyneet osaksi ISOPARTNERin valikoimaa, joten vaihtoehtoja on entistä enemmän.

Tilaa tuotteita

Armacell solukumieristeet

Armacell on maailman johtava elastomeeristen lämpö- ja äänieristemateriaalien ja innovatiivisten PET-vaahtoytimien valmistaja. Armacell valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita sekä järjestelmiä eri puolille maailmaa.  Alta löydät muutaman esimerkin suosituista tuoteperheistä.

 

Armaflex XG

Armaflex XG on joustava ratkaisu kondenssieristyksiin ilmastointi- ja kylmäasennuksissa. Sen teknisten ominaisuuksien yhdistelmä – matala lämmönjohtavuus ja korkea vesihöyryndiffuusiovastus – ja kilpailukykyinen hinta tekevät siitä kustannustehokkaan ratkaisun, joka lisäksi säästää energiaa. Armaflex XG -mallisto kattaa suurimman osan tämän tyyppisissä asennuksissa käytettävistä putkista, mukaan lukien termoplastiset putket. Tuote minimoi lämpöhäviöt ja omaa luotettavat kondenssieristysominaisuudet.

Armacell XG on valmistettu umpisoluisesta, erittäin joustavasta eristemateriaalista, jonka perusraaka-aineena on synteettinen kumi. Solukumivaahtoputken suojapäällysteenä on polyeteenikalvo.

Armaflex Ultima

Ensimmäinen elastomeerieriste, jolla on Euro-luokan BL-s1, d0 (letkut) ja B-s2, d0 (levyt) hyväksyntä. Armaflex Ultima täyttää nykyiset vaatimukset ja vähentää henkilövahinkojen riskiä huomattavasti. Tuote on valmistettu patentoidulla Armaprene-tekniikalla. Joustavan umpisolumateriaalin savun tuotto on erittäin alhainen, jolloin se vaikuttaa huomattavasti rakennuksien yleiseen paloturvallisuustasoon.

Armaflex Ultima täyttää kestävän kehityksen mukaisen rakentamisen ja Green Building -sertifioinnin vaatimukset. Tuotetta voidaan käyttää LVI-rakentamisessa, jäähdytys-järjestelmissä sekä prosessilaitteistoissa. Vähäinen lämmönjohtavuus ja suuri vesihöyryn diffuusiovastus (µ ≥ 7.000). Ultima tuoteperheessä on täydellinen valikoima putkia, levyjä, itseliimautuvia nauhoja ja Armafix-putkikannattimia.

ROCKWOOL kivivillaeristeet

ROCKWOOL tarjoaa täyden valikoiman tehokkaita ja kestäviä eristystuotteita. Eristystuotteilla on erinomaiset palo-, akustiikka- ja lämmöneristysominaisuudet, jotka pohjautuvat innovatiiviseen kivivillateknologiaan. Valikoimasta löytyy laaja valikoima tuotteita eri tarpeisiin:

• rakennuseristeet
• julkisivueristeet
• palosuojaus
• kattoeristeet
• tekniset eristeet

 

 

ROCKWOOL RW800 -eristekourut

RW800-eristekourut valmistetaan vettä ja kosteutta hylkivästä paloturvallisesta ROCKWOOL-kivivillasta.

Eristyskouru on alumiinilaminaatilla päällystetty kouru, joka on varustettu teippisulkijalla.
Kouruja käytetään putkien ja viemäreiden lämpö-, kondenssi- ja äänieristyksissä.

RW800-eristyskourun tiheys on keskimäärin 100kg/m3.

ROCKWOOL CONLIT paloturvatuotteet

Fire Mat ja Fire Board ovat valmistettu vettä ja kosteutta hylkivästä paloturvallisesta ROCKWOOL-kivivillasta.

Verkkomatot ovat päällystetty galvanoidulla teräsverkolla (reikäkoko 25 mm), joka on ommeltu villakuituun ohuella teräslangalla. Mattoja löytyy päällystettynä mustalla alumiinilaminaatilla sekä mustalla polyesterihuovalla.

Verkkomatot soveltuvat pyöreiden ja suorakaiteen muotoisten ilmanvaihtokanavien palosuojaukseen. CONLIT Fire Mat ratkaisu pyöreiden ilmanvaihtokanavien palosuojaukseen luokkaan EI120 asti sekä suorakaidekanaviin luokassa EI30.

Fire Board levyt on päällystetty vahvistetulla mustalla alumiinifoliolla. CONLIT Fire Board levyjä käytetään suorakaiteen muotoisten ilmanvaihtokanavien palosuojaukseen.

Conlit Black teipillä saadaan huoliteltu lopputulos asennukselle ja estetään villakuitujen leviäminen.

ISOVER mineraalivillaeristeet

ISOVER tarjoaa monenlaisia eristeratkaisuja erilaisiin käyttökohteisiin. Valikoimasta löydät turvalliset ja Suomen olosuhteisiin kehitetyt ratkaisut kaikkeen eristämiseen. Rakennuseristeet, talotekniikan eristeet, teollisuuseristeet, laitevalmistuksen eristeet tai laivaeristeet.

 

ISOVER ULTIMATE

ULTIMATE on ISOVERin kehittämä innovatiivinen, uuden sukupolven mineraalivilla. ULTIMATE yhdistää kaikki tavanomaisten palo-, lämpö- ja ääneneristystuotteiden edut. Lisäksi se tarjoaa merkittäviä kustannussäästöjä ja huomattavan painosäästön erinomaisen eristävyytensä ansiosta.  Tuote eristää tehokkaasti lämpöä ja ääntä, on ainutlaatuisen keveä, täysin paloturvallinen sekä soveltuu korkeisiin, jopa 700 asteen käyttölämpötiloihin!

Keveä eristevilla on miellyttävä käsitellä sekä helppo ja nopea asentaa. Myös luonto kiittää, sillä ULTIMATE on täysin ympäristöystävällinen!

ROHHE

ROHHE on Euroopan johtava kivivillaeristeiden valmistaja tarjoten täyden valikoiman tehokkaita ja kestäviä eristystuotteita rakennusteollisuudelle. ROHHE talotekniikan, prosessiteollisuuden ja laitevalmistuksen tekniset eristeet on valmistettu kivivillasta, joka on luonnostaan kestävä ja paloturvallinen materiaali.

Kaikki tuotteet on varustettu CE-sertifikaateilla.

Flow A mineraalivillasta valmistettu lamellimatto

on lujitetulla alumiinifoliolla päällystetty mineraalivillamatto. Tuotteessa käytetyn mineraalivillan kuidut ovat kohtisuoraan eristettyä pintaa vasten.

r.Flow A -lamellimatto on suunniteltu ilmanvaihto- ja ilmastointikanavien lämmön-, kosteuden- ja äänieristykseen. Tuote soveltuu myös lämmitysjärjestelmien eristykseen.

r.Flow A säilyttää eristyksen paksuuden samana koko pinnan laajuudelta, mineraalivillakuiduista tehdyn lamellijärjestelmän ansiosta. Tämä on erityisen tärkeää eristettyjen elementtien nurkissa ja mutkissa. Rakenteensa ansiosta r.Flow®A vastustaa puristusta, säilyttäen näin erinomaisen joustavuutensa ja koostumuksensa.

Heat A mineraalivillakouru

r.Heat®A on mineraalivillasta valmistettu, lujitetulla alumiinifoliolla päällystetty kouru. Mineraalivilla kestää korkeita lämpötiloja (jopa 300°C) ja sen kuidut on järjestelty pitkittäin, tehden tuotteesta jäykän ja ihanteellisesti lämpöä eristävän. r.Heat®A:ssa on pitkittäinen liitosväli ja leveä, itseliimautuva suljin. r.Heat®A on tarkoitettu putkijärjestelmien lämmön-, palo-, kosteuden- ja äänieritykseen. Tuotetta käytetään lämmitys-, tuuletus-, saniteetti- ja teollisissa laitteistoissa. Lujitettu päällyste ja leveä, itseliimautuva suljin tekevät asennuksesta sekä nopeaa että turvallista. Vähäinen kloridi-ionien määrä (CL10) vähentää eristettyjen osien syöpymisriskiä.

r.Heat®A säilyttää sisähalkaisijansa pyöreän muodon ainutlaatuisen järjestelmän ansiosta. Putken seinien muotoilussa käytetyn erityisen teknologian johdosta, liitosvälin materiaalihävikki ei vaikuta sisähalkaisijan pyöreään muotoon. Tämän ansiosta putkeen asennetun r.Heat®A -kourun liitosväli on tiukasti suljettu ja kiinnittyy ihanteellisesti putkeen, mikä ehkäisee kylmäsiltojen muodostumista.

Muut tuotteet

Morgan Thermal Ceramics -eristytuotteet ja esivalmistetut solukumimuoto-osat ja määrämittamatot.

Morgan Thermal Ceramics

Morgan Thermal Ceramicsin valmistamat keraamiset eristeet on tarkoitettu erittäin korkeisiin käyttölämpötiloihin. Tuotetta on saatavilla monissa eri paksuuksissa ja tiheyksissä.

Solukumimuoto-osat ja määrämittamatot

Esivalmistetut kulmat ja T-liitokset on muotoiltu ja leikattu tarkasti niin, että ne mahdollistavat täydellisen asennustyön onnistumisen ja tarjoavat huomattavia etuja eristystyöhön. Tuotteet ovat heti asennusvalmiita ja yksiosaisia, jolloin niitä ei tarvitse erikseen liimata. Asentaminen on helpompaa ja työskentely puhtaamaa. Myös materiaalihukka on esivalmistettuja osia käyttämällä minimaalista. Tilauksesta saatavana myös viemärikulmat ja Y-haarat.