PVC- ja alupäällysteet

Kespet-alupäällyste on turvallinen LVI-putkieristysten päällystejärjestelmä kaikkialla, missä rakennusmateriaaleilta vaaditaan ympäristövaikutusperusteiden mukaista paloteknistä suojausta.

Alupäällysteet

Kespet-alupäällyste on turvallinen LVI-putkieristysten päällyste sairaaloissa, julkisissa rakennuksissa ja kauppakeskuksissa. Toisin sanoen kaikkialla, missä rakennusmateriaaleilta vaaditaan ympäristövaikutusperusteiden mukaista paloteknistä suojausta. Kespet pelti- ja –alupäällysteet ovat metallia. Ne kuuluvat paloteknisesti luokkaan A1, joka on EU:n komission päätöksellä 2000/605/EY luokiteltu ilman testaustarvetta palamattomaksi. Alupäällysteet ovat paloturvallisia, ympäristöystävällisiä ja täysin kierrätettävissä!

PVC-päällysteet

Yrityksemme toimittaa Danmat ja Sebald EKAFOL PVC tuotteita. Sebald on Euroopan käytetyin, edullinen PVC-päällystejärjestelmä talotekniikan sisätilojen lämpöeristyksissä. Tiivis, vaaleanharmaa muovipäällyste suojaa eristetyt putkistot, kulmat ja muut putkiosat sekä venttiilit mekaanista rasitusta, hankausta ja kosteuden tunkeutumista vastaan.