Historia

Kespet Oy:n ensimmäiset parkaisut kuultiin helmikuussa vuonna 1977.

Kespet Oy:n ensimmäiset parkaisut kuultiin Markku Hietalan autotallissa helmikuussa vuonna 1977. Tuore ja tarmokas taloteknisiin eristyksiin erikoistunut yritys sai tuolloin nimekseen Keski-Suomen LVI-Eristys Ay. Jo muutaman vuoden kuluttua jatkuvan kasvun ja liiketoiminnan kehittymisen myötä vilkas nelivuotias päätettiin muuttaa osakeyhtiömuotoiseksi vuonna 1981. Samalla myös nimi muuntui muotoon Keski-Suomen Putki- ja Teollisuuseristys Oy.

Esikouluiässä vuonna 1983 yrityksen toiminta

Esikouluiässä vuonna 1983 yrityksen toiminta laajentui edelleen prosessiteollisuuden eristysprojekteihin Suomessa ja muualla Euroopassa. Voimakas kasvupyrähdys sai alkunsa Kaipolan paperitehtaan laajennuksesta. Kehityksen kärjessä pysyttiin hankkimalla nykyaikaisia tuotantokoneita. Uusia toimi- ja varastotiloja oli rakennettava jatkuvasti sitä mukaa, kun vanhat jäivät pieniksi. Kasvuvuosien myötä syntyi myös toinen myyntitoimipaikka Helsinkiin Jyväskylän pääkallopaikan tueksi.

Kolmenkympinkriisissä vuonna 2007 Kespet Oy päätti luopua kokonaan eristysurakoinnista ja keskittyä täysipainoisesti omaan erikoisosaamiseensa: peltipäällyste- ja alusrakennejärjestelmien teolliseen valmistukseen sekä eristys- ja ohutlevytarvikkeiden jälleenmyyntiin. Samalla nimi lyhennettiin paremmin suuhun sopivaksi Kespet Oy:ksi.

Tänä päivänä keski-ikäistyvä, rakas lapsi Kespet Oy on muotoutunut rohkeaksi teknisen eristysalan suunnannäyttäjäksi

Tänä päivänä keski-ikäistyvä, rakas lapsi Kespet Oy on muotoutunut rohkeaksi teknisen eristysalan suunnannäyttäjäksi. Kokemus ja asiantuntevuus ovat yrityksessä omaa luokkaansa. Uudistunut, entistä laajempi omistuspohja takaa sen, että nuorekas tekemisen meininki säilyy, laadusta ei tingitä ja asiakassuhteita arvostetaan korkealle. Vahvalta pohjalta on hyvä jatkaa kasvua ja kehitystä niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla.