Isopartner AS: “Yhteistyö on sujunut loistavasti ensimmäisestä päivästä lähtien”

Norjalainen Isopartner AS luottaa Kespetiin peltipäällysteiden toimittajana. Yhteistyö tukee myös Isopartnerin omaa myyntiä.

Eristysalan toimijoiden välistä yhteistyötä

Isopartner AS on Norjan johtava teknisten eristeiden ja tarvikkeiden tukkumyyjä. Yritys on käyttänyt Kespetin tuotteita ja laskentapalvelua jo useiden vuosien ajan. Isopartner AS on osa Isopartner Nordic -konsernia ja kuuluu myös IPCOM Groupiin kuten Kespetkin.

Yhteyshenkilönä Kespetin suuntaan Isopartner AS:llä on toiminut Key Account Manager Trond Erik Johansen, joka jakaa saman kiinnostuksen eristysalaan kuin Kespetkin.

“Työskentelen yrityksessämme myynnin parissa ja pidän työstäni erittäin paljon. On palkitsevaa auttaa asiakkaita heidän haasteissaan teknisen eristämisen ratkaisuilla”, Johansen sanoo.

Johansenille Kespet on tuttu yhteistyökumppani muutaman vuoden ajalta.

“Ensimmäinen kontaktini Kespetin kanssa oli syksyllä 2019 vain muutama viikko sen jälkeen, kun olin aloittanut työni täällä Isopartnerilla. Siitä päivästä lähtien olen ollut säännöllisesti yhteydessä Kespetiin. Aiemmin olin työskennellyt 22 vuotta Kaefer Construction AS:llä ja tiesin Kespetin jo sitä kautta”, hän kertoo.

Laatua ja vahvaa toimialaosaamista

Isopartner AS on tilannut Kespetiltä pääasiassa Kespetin oman tuotannon peltituotteita.

“Olemme tilanneet esimerkiksi peltipäällysteitä, keloja, teollisuusprofiileja ja tukirenkaita – viimeisin tilaus lähti juuri viime viikolla”, Johansen sanoo.

“Tuotteiden laatu on Kespetillä loistava, aivan huippuluokkaa”, Johansen lisää.

Yhteistyössä itse tuotteet eivät kuitenkaan ole ainoa olennainen tekijä, vaan vähintään yhtä paljon Isopartnerilla arvostetaan Kespetin osaamista ja luotettavuutta.

“Kespetillä on vahva toimialaan liittyvä ymmärrys ja tietopohja. Se on suurin syy siihen, että yhteistyömme on jatkunut vuodesta toiseen”, Johansen sanoo.

“Kespet on meille kumppani, johon voimme luottaa peltipäällystemateriaalien toimittamisessa. Yhteistyöllä on tärkeä merkitys myös meidän myynnillemme: olen tehnyt useita kauppoja sen ansiosta”, Johansen jatkaa.

Laskentapalvelu helpottaa projekteissa onnistumista

Yhteistyön pohjana on ollut Kespetin laskentapalvelu, joka sisältää tilattujen tuotteiden lisäksi muun muassa projektikohtaisten materiaalimäärien laskemisen, tuotteiden esivalmistuksen ja oikea-aikaiset toimitukset. Tavoite on tehdä asiakkaan projekteista mahdollisimman sujuvia.

Johansen arvostaakin yhteistyössä Kespetin kanssa erityisesti sen helppoutta.

“Yhteistyö on sujunut loistavasti alusta asti ja odotan sen jatkossa laajenevan entisestään. Kespet on ammattitaitoinen ja hyvä yhteistyökumppani – meille ehdottomasti ykkösvalinta päällysteiden toimittajana.”

“Suosittelen ehdottomasti heidän palveluaan muillekin, ja olen jo tehnytkin niin.”

Trond Erik Johansen
Key Account Manager
Isopartner AS, Norja