Äänieristäminen

Yrityksemme tarjonnasta löytyy tuotteita moniin eri tarkoituksiin kun kyse on äänieristämisestä.

Äänieristyksen tuotteet teollisuuteen ja talotekniikkaan

Omaa tuotantoamme olevat eristyselementit ja kotelot soveltuvat hyvin esimerkiksi konehallien ja laitteiden äänieristämiseen. Toimitamme myös Armacellin äänieristeiden tuotevalikoimaa (tuoteperheet ArmaComfort ja ArmaSound).

Kespet äänieristyselementtiä  ja koteloita voidaan käyttää konehuoneiden tai hallien äänieristykseen Kespet- eristyselementin tapaan, jolloin elementtisarja suunnitellaan ja valmistetaan rungon mittojen mukaan. Tehtaiden, laitosten tai hallien kokonaismelua voidaan pienentää merkittävästi äänieristämällä tuottava osasto äänieristyselementtä hyödyntäen. Elementti soveltuu hyvin myös alakattoihin ja meluntorjuntaseiniin, joiden tavoitteena on melun pienentäminen, parempi akustiikka tai äänen kaiunnan vaimentaminen. Pienempien kohteiden, kuten puhaltimien, kuljettimien, pumppujen, koneiden ja laitteiden äänieristäminen onnistuu parhaiten Kespet- Äänieristyskoteloilla, jolloin tavoitteena on melun vähentäminen lähellä sen syntylähdettä.

Kespet Äänieristyselementin rakenne on samankaltainen kuin eristyselementissämme. Rakenne koostuu reikälevystä valmistetusta c-kasettirungosta, äänieristeestä sekä profiilista. Lisäksi runko jäykistetään sisällä olevilla Z-listoilla ja päädyissä olevilla U-listoilla. Käytettävät pinta- ja eristemateriaalit valitaan kohteen vaatimusten mukaan. Kespet Äänieristyselementillä on todettu olevan keskimäärin lähes 30 DB:n äänenvaimennuskyky eri taajuuksilla. Äänieristykseen vaikuttaa moni asia, jonka vuoksi suunnittelu tehdään asiakkaan kanssa yhteistyössä, jotta kokonaisuus olisi paras mahdollinen. Kysy lisää myynnistämme!