Kespetin toimitusvarmuus on lähes 100 %

Toimitusvarmuus on asia, jolla uskallamme paukutella henkseleitämme. Tilastomme nimittäin osoittavat, että pystymme koviin lukuihin. Hoidamme säntillisesti sovitussa aikataulussa kaiken, mikä suinkin vain on meidän käsissämme.

Varmaa suorittamista asiakkaan tarpeen mukaisesti

Teollisuudessa aikatauluilla on väliä, sillä aika on rahaa ja toimitusten odottelu tulee yrityksille kalliiksi. Meille teollisuus toimialana on pitkän kokemuksemme kautta erittäin tuttu ja tiedostamme haasteet, joihin meidän on palvelullamme ja tuotteillamme vastattava. Asiakkaamme haluavat laatua ja täsmällisyyttä, joiden on toteuduttava myös toimituksissa.

Tavoitteemme toimitusvarmuudessa on vaatimattomat 100 % ja aika lähellä jo olemmekin. Vuoden 2020 osalta luku oli 99,5 %, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että 200:sta toimituksesta 199 on lähtenyt meiltä täsmälleen sovittuun aikaan mennessä. 

Tavaroiden toimituksissa käytämme luotettavia kuljetusyhtiöitä, jotka vastaavat aikataulujen pitävyydestä omalta osaltaan. Myös kuljetusten toimitusvarmuus on seurantamme mukaan ollut todella hyvä. Viime aikoina 95 % kuljetuksista on toteutunut tarkalleen suunniteltuna ajankohtana, esimerkiksi sovitun aamupäivän aikana.

Aina on toki mahdollista, että matkalle sattuu yllätystekijöitä, mutta paljon enemmän on osa-alueita, joihin voimme tekemisellämme vaikuttaa. Kokemuksen tuomalla varmuudella pidämme nämä ennakoitavat asiat hallinnassa, jotta asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet juuri oikeaan aikaan. Pidämme asiakastyytyväisyydestä huolen sillä, että olemme kaikin puolin sanamme mittaisia.   

Nopeus tavoitteena niin varasto- kuin mittatilaustuotteidenkin toimituksissa 

Varastotuotteille annamme lupauksen, että tavarat lähtevät 24 tunnin kuluessa tilauksesta matkaan varastoltamme. Meillä on monipuolinen valikoima eristystuotteita saatavilla suoraan varastosta, joten nopean tarpeen yllättäessä toimitusta ei tarvitse kauan odotella.

Omalla tehtaallamme asiakkaiden tilaamat peltipäällysteet, kelat, listat ja rakenteet valmistuvat tarkalleen sen aikataulun mukaisesti, joka kunkin asiakkaan kanssa on sovittu. Kun tuotteet valmistetaan asiakkaan toimittamien mittojen mukaan, tuotanto vaatii tietysti aikaa, mutta se mitä luvataan, myös pidetään.

Jälleenmyymiemme tuotteiden osalta olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme alan parhaita, luotettavia ja mahdollisimman toimitusvarmoja toimijoita, joiden valikoimasta asiakkaillemme löytyvät esimerkiksi laadukkaat tekniset eristeet, ohutlevyt, asennustarvikkeet ja työkalut.

Toimitusvarmuus on olennainen osa laskentapalveluamme

Laskentapalvelumme on hyvä esimerkki siitä, miten pystymme tuomaan luotettavilla toimituksilla varmuutta asiakkaidemme projekteihin ja urakoihin. 

Laskentapalvelu sisältää koko materiaalihuollon, suunnittelun, mitoituksen sekä kohdekohtaiset materiaalitoimitukset, jotka luonnollisesti tapahtuvat juuri asiakkaan tarpeen mukaisesti sovittuina ajankohtina. Projektin eri vaiheissa tarvittavat tuotteet voidaan toimittaa useana eri toimituksena, jolloin tavara ei turhaan loju viikkokausia työmaalla odottamassa asennusta.

Oli projektisi minkä kokoinen tahansa, voit luottaa meihin

Suuretkaan toimitusmäärät eivät ole meille ongelma, sillä tuotantomme pystyy vastaamaan toimitusvarmasti kaikenkokoisten projektien vaatimuksiin.

Esimerkiksi Äänekoskella sijaitsevan Metsä Fibren biotuotetehtaan projektiin toimitimme peltipäällysteitä ja muita tuotteita yhteensä 1 500 tonnia. Ammattitaitoisesti suunniteltuna suuretkin määrät saadaan valmistettua aikataulun mukaisesti.