Kaikki Kespetin peltipäällysteistä, osa 3: Käyrät ja vaipat

Artikkelisarjan kolmas osa keskittyy peltipäällysteiden käyriin ja vaippoihin, joiden avulla päällystetään esimerkiksi putkisto – eli joita ilman päällystäminen ei onnistuisi lainkaan.

Käyrät ja vaipat mahdollistavat eristettyjen putkistojen päällystämisen

Erilaisissa putkistoissa ja ilmanvaihtokanavissa yhdistyy niin suoria kuin mutkikkaitakin pätkiä. Jotta kokonainen putkisto tai ilmanvaihtojärjestelmä voidaan päällystää, tarvitaan käyriä ja vaippoja eli kaarevia ja suoria paloja, joista kokonaisuus voidaan rakentaa.

Valmistamme Kespetin peltipäällysteiden käyriä LV-putkille sekä IV-putkille. LV-kulman käyrissä palamäärä muuttuu peltipäällysteiden halkaisijan (D) mukaan, kun taas IV-kulmissa palamäärä on aina sama: aloituspala, kaksi välipalaa sekä lopetuspala.

Kespetin käyrien vakiosikkauksen limityssuunnat ovat A/C ja B/C. IV-käyrien valmistussäde on 1 x d (d = kanavan halkaisija), kun taas LV-kulman vastaava säde on 1,5 x d (d = putken halkaisija). Kespetin peltipäällysteiden vaippojen vakiopituudet ovat 1 000 ja 1 250 mm ja mikäli halkaisija on yli 1 000 mm, käyrät ja vaipat tehdään kaksiosaisina. Halkaisijaltaan yli 1 500 mm käyriin ja vaippoihin on lisättävä tukisikit.

Standardit varmistavat helppouden niin tilaajalle kuin valmistajallekin

Standardit määrittelevät pitkälti sen, millaisia käyriä ja vaippoja valmistamme. Tilaamalla Kespetin peltipäällysteet varmistut siitä, että saat standardien mukaista tavaraa. Tarvittaessa teemme päällysteitä myös tilaajan toimittamilla mitoilla.

Kespetin peltipäällysteiden keskeisiä etuja:

  • Tuotteemme ovat helposti tilattavissa ja asennettavissa.
  • Tarvitset kiinnittämiseen vain ruuveja ja niittejä.
  • Päällysteet kestävät aikaa – voit uusia päällysteet vuosien päästä samoilla tuotteilla.
  • Voit tarvittaessa uusia vain esimerkiksi putkiston osia sen sijaan, että joutuisit uusimaan kaikki päällysteet.
  • Tehdasvalmisteiset tuotteemme ovat laatutarkistettuja.