Jouluarvonta: Let’s make insulation great again!

Joulu on välittämisen ja eristämisen aikaa. Itse asiassa eristäminen on välittämistä – sekä luonnosta että oman yrityksesi saavuttamista säästöistä. Katso Einarin esittämät eristysfaktat videolta ja käytä mahdollisuutesi voittaa eristysalan tyylikkäin lippis!

Einari tietää, mistä puhuu

Jo aiemmista videoistamme tutulla eristämisen erikoismies Einarilla on tärkeää asiaa kaikille, joita kiinnostavat eristämisen teollisuuteen tarjoamat hyödyt.

Videolla Einari kertoo, miksi eristäminen on joulun kovin juttu. Tiedossa on tiukkaa faktaa säästöpotentiaalista, ja rallienglannin ymmärtämisen tueksi mukana on tekstitys.

Katso video ja osallistu myös alla olevaan arvontaan! 

Voita Make insulation great again -lippis

Itse sanoman lisäksi kiinnitit varmasti huomiota Einarin hienoon lippikseen ja haluaisit ehkä itsellesikin samanlaisen? Näitä onkin kyselty meiltä paljon. Nyt lippiksen saaminen on mahdollista, kun osallistut arvontaan.

Toimi näin:

  1. Katso video ja laske, kuinka monta kertaa siinä mainitaan sana ‘insulate’ eri muodoissaan.
  2. Lähetä vastauksesi viimeistään 31.12.2021 alla olevalla lomakkeella, niin olet mukana arvonnassa. 

Arvomme kaikkien määräaikaan mennessä vastanneiden kesken Make insulation great again -lippiksen. Arvonta suoritetaan 2.1.2022. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja sovimme palkinnon toimittamisesta.

Jouluarvonta on päättynyt. Onnea voittajille.

Haluatko tietää lisää eristämisen ratkaisuista?

Ota yhteyttä suoraan soittamalla tai alla olevalla lomakkeella.