Goebel: “Emme voisi löytää parempaa kumppania kuin Kespet”

Yksi Kespetin pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista on Euroopan markkinajohtaja Goebel, joka tunnetaan korkealaatuisista eristyskäyttöön tarkoitetuista kiinnitysratkaisuistaan. Nyt päästämme ääneen Goebelin toimitusjohtaja Marcel Goebelin.

Kerrotko alkuun Goebelista: mitä se tekee ja kenelle?

“Goebel GmbH perustettiin vuonna 1979 ja se on alusta lähtien keskittynyt eristystekniikan kiinnikkeisiin. Olemme markkinajohtaja itseporautuvien ruuvien, umpiniittien ja asetustyökalujen sekä kaikkien kytkinsalpojen markkinassa. Goebel on myös ISO 9001:2015 -sertifioitu. Varmistamme omalla laboratoriollamme, että asiakkaidemme saamat tuotteet ovat aina korkealaatuisia. Kaikille valmistamillemme tuotteille tarjoamme täydellisen laatutestidokumentaation.

Lisäksi Goebel voitti vuosina 2000 ja 2008 ISO-palkinnot yhdestä vuoden parhaista tuotteista. Olemme ylpeitä siitä, sillä se oli vallankumous metallivaipan ruuvien asennuksessa: teimme siitä helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Suurin osa eristysyrityksistä ympäri maailmaa käyttää Goebelin kiinnikkeitä ja on työskennellyt kanssamme vuodesta 1979 lähtien.

Goebelilla on kuusi tytäryhtiötä ja 33:n yksinoikeudella toimivan jakelukumppanin verkosto maailmanlaajuisesti.

Edustan itse yrityksemme toista sukupolvea, ja kolmannen sukupolven edustaja Elias Goebel tuli mukaan pari vuotta sitten. Perheyrityksemme tarjoaa asiakkaillemme jatkuvuutta liiketoimintaan.”

Kuvassa CTO Elias Goebel ja CEO Marcel Goebel.

Miksi tuotteenne ovat loistava valinta eristeiden asennukseen?

“Alan laajimman eristekiinnittimien tuotevalikoiman ansiosta meillä tai yksinoikeudella toimivalla jakelukumppanillamme on aina saatavilla sopiva tekninen ratkaisu – ja jos ei ole, niin kehitämme niitä mielellämme. 

Asiakas voi luottaa meihin, sillä varmistamme laadun yhteistyön ensimmäisestä päivästä lähtien. Toimitusajat ovat myös näinä epävarmoina aikoina enemmän kuin tärkeitä sujuvan käsittelyn takaamiseksi.”

Millaista yhteistyötä olette tehneet Kespetin kanssa ja miten se on sujunut?

“Kespet oli ensimmäinen yritys Pohjois-Euroopassa, jonka kanssa teimme yksinoikeussopimuksen. Kaikki alkoi vuonna 2000 ISO-messuilla Wiesbadenissa.

Yhteistyö on kasvanut Pekka Asikaisen kanssa entistä laajemmaksi, ja tulevaisuutta ajatellen näemme potentiaalia vielä paljon enempään. Laaja tuotevalikoimamme sopii erinomaisesti yhteen Kespetin eristysratkaisujen ja peltipäällysteiden kanssa.

Emme voisi löytää parempaa kumppania kuin Kespet. Kespet on erittäin aktiivinen ja innovatiivinen yritys sekä Suomen markkinoilla että maailmanlaajuisesti.

Toivomme, että voimme jatkossakin yhdessä pitää eristysalan asiakkaamme tyytyväisinä ja toimittaa heidän tarvitsemansa tuotteet. Let’s make insulation great again!”