Etusivu-backup

Videot

Eristeiden peltipäällysteet, tekninen eristäminen ja asennustarvikkeet

Kespet Oy on kansainvälinen LVI- ja eristystuotteiden valmistukseen ja myyntiin keskittynyt yritys Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme yli 40 vuoden eristysalan asiantuntevalla kokemuksella. Yrityksemme valmistaa eristeitä suojaavia peltipäällysteitä, tukirakenteita ja ohutlevytuotteita talotekniikan ja teollisuuden alojen eristystarpeisiin. Tuotteet valmistetaan kansainvälisten tarvittavien standardien mukaisesti, tai asiakkaan omien toiveiden pohjalta. Lisäksi jälleenmyynnistämme löytyvät alan tunnetuimpien valmistajien tekniset kivivilla- ja solukumieristeet, sekä asennustarvikkeet ja työkalut. Tarjoamme myös materiaalipalvelua teollisuuden hankkeisiin, esimerkiksi tehtaiden ja prosessilaitosten rakennus- ja eristysprojekteihin.

 

Laadukkaat tuotteet eristämiseen

Kespet Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat oman tuotantomme lisäksi alan arvostetuimpien valmistajien tekniset eristeet, työkalut ja asennustarvikkeet. Toimitamme Paroc, ISOVER, Armacell ja Rockwool teknisiä eristeitä ja tarvikkeita. Eristeet ovat yhteensopivia Kespet suojapäällysteiden kanssa ja sopivat lämpö-, kylmä-, kondensio-, ääni-, ja paloeristämiseen. Valikoimistamme löytyvät myös laadukkaat Goebel ruuvit ja kiinnikkeet, sekä Integrity Products CUI tuotteet eristyksen alaisen korroosion ennaltaehkäisyyn ja valvontaan. Lisätietoja tuotteidemme teknisistä ominaisuuksista ja sertifikaateista voit katsoa tuoteinformaatio-sivulta.

Laatutoiminta, ympäristö ja sertifikaatit

Kespet Oy:n laatutoiminta pohjautuu laatujohtamisjärjestelmä EN ISO9001:2015 sertifikaatin mukaiseen toimintaan. Olemme vastuullinen yritys, joka huolehtii asiakkaiden tyytyväisyydestä, henkilöstöstään, taloudellisesta vastuusta sekä ympäristövastuusta. Tuotteemme valmistetaan aina vaadittujen kansainvälisten standardien ja määräysten mukaisesti, tai asiakkaamme omien teknisten määräysten pohjalta. Kestävän kehityksen ja ympäristövastuullisuuden jatkuva parantaminen on yrityksessämme periaate.

Asiakkaamme kertovat

"Suojapäällysteet ovat mittatarkkoja ja työn laatu hyvää, asennus on helppoa. Asiakaspalvelussa korostuu positivisuus ja ammattitaito - nousee kärjeksi toiminnassa."
Saimaan eristys
Teuvo Vanhoja
Material Chief, Saimaan Eristys Oy
"Yhteistyömme on selkää, asiallista ja palvelualtista. Laatu on erittäin hyvällä tasolla ja tämä on yksi pääsyistä miksi tilaamme peltipäällysteet Kespetiltä."
Kaefer logo
Sampsa Järveläinen
Industry Department Director, KAEFER Oy
"Olemme kehittäneet toimintatapoja yhdessä Kespet Oy:n kanssa ja aikaansaaneet näin hyvän yhteistyön."
Kymsol logo
Jukka Heikkinen
Liiketoiminnanjohtaja, Kymsol

Sosiaalinen media

Liity uutislistallemme