Erkkasäbä is here again!

Vuonna 2018 aloitettu Erkkasäbä-perinne sai jatkoa tänään, kun viisi joukkuetta eri puolilta Suomea kohtasivat toisensa Jyväskylässä.

Perjantaina 29.4.2022 koettiin eristysalan urheilukauden kohokohta Kespetin isännöimän Erkkasäbä-sählyturnauksen muodossa. 

Mukaan kutsuttiin kaikki isoimmat teollisuus- ja eristysyritykset. Näistä paikalle saatiin viisi voitonhaluisinta: Saimaan Eristys, Eristysurakointi Heikkinen, KSPT-Insulation, Kymsol ja Kespet.

Ottelut olivat tiukkaa taistelua eikä yhtään heittopussia kentällä näkynyt. Kaikki pelasivat hyvin ja osoittivat huikeaa urheilumieltä. Nilkkojakin meni, mutta ketään ei tarvinnut hakea ambulanssilla. 

Pronssista pääsivät pelaamaan Kespet ja Kymsol, ja finaaliottelussa ottivat mittaa toisistaan Saimaan Eristys ja Eristysurakointi Heikkinen. 

Lopulta pokaalin kanssa kotiin lähti Saimaan Eristys. Onnea! 🏆

Ja ensi vuonna otetaan ilman muuta taas uusinta! 

Matsin jälkeen tiedossa oli illanvietto koko porukalla Hotelli Versossa.

    Edellinen artikkeli

    Tuotteet nopeasti mukaan ja eristämään!

    Neljällä eri paikkakunnalla sijaitsevilta varastoiltamme tavarat on keräilty asiakkaalle jo ennen kuin kahvikupin pohja on näkyvissä. Nyt esittelyssä ovat Helsingin varastotyöntekijät Joni Sanden ja Tuomas Rasinperä.

    Seuraava artikkeli