sheet_metal_claddings

Putki- ja säiliöpeltipäällysteet

Peltipäällysteet LVI-, prosessi- ja IV-putkistoille

Kespet-peltipäällystejärjestelmään kuuluvat:

  • Putkivaipat vakiopituuksissa 1000 mm ja 1250 mm.
  • LV- ja prosessiputkiston segmenttipalakäyrät.
  • IV-putkiston segmenttipalakäyrät.
  • Muotokappaleet: keskeinen ja epäkeskeinen kartio, t-liitokset, t-kappaleet ja päätteet.
pipe-insulation-steel-cladding-products

Tuotteet täyttävät alan kansallisten standardien ja rakennusmääräysten vaatimukset. Kaikki tuotteet voidaan valmistaa myös muiden kansallisten rakennusmääräysten ja standardien vaatimusten mukaisesti.

Peltipäällysteet kuuluvat A1 paloluokkaan (RakMK) E1 mukaan ilman testausta. Päällysteillä on paloa rajoittava vaikutus, eivätkä ne vapauta ilmaan myrkyllisiä savukaasuja. Eristeet pysyvät suojattuna ja palon leviäminen hidastuu. Päällysteidemme iskunkestävyys pidentää eristysten käyttöikää myös mekaanista kulumista vastaan.

Tuotteet ovat asennusvalmiita, ja täysin kierrätettävissä. Kiinnitys tapahtuu pop-niiteillä, ruuveilla ja pikalukoilla. Suojapäällysteitä on saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla, kysy lisää myynnistämme!

sheetmetal-cladding-category

Säiliöpäällysteet

Zeppeliini- ja kartiopäädyt

Kespet zeppeliini- ja kartiopäädyt ovat eristettyjen säiliöiden ja laitteiden suojapäällysteitä.

Sileät säiliövaipat ja teollisuusprofiilit

Kespet sileät säiliövaipat sekä teollisuusprofiilit säiliöille ja laitteille mitoitetaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

pipe-insulation-steel-tank-cladding

Päädyt valmistetaan SFS standardin 3978 mukaan asennusvalmiiksi segmenteiksi tai lohkoiksi koottuna. Tuotteita voi tilata myös standardi-päätymallin mukaan, sekä omien mitoitusten pohjalta. Päätyihin voidaan toteuttaa useita erilaisia saumamalleja (lisätiedot tuotekatalogissamme!).

Valmistamme säiliövaippoja pysty- ja vaakasäiliöille valmiiksi rei’itettyinä ja sikattuina mittojen mukaan. Vakiolimitys vaipan kehän suuntaisesti on 100 mm, ja kehän poikkisauma 30 mm. Tuotteet voidaan valmistaa myös muilla limityksillä tarpeen mukaan.

valve_boxes

Eristyskotelot

Villapiikit, kotelolukot ja vaippaosan eristys kuuluvat eristyskotelon hintaan. Eristyskoteloon voidaan tehdä myös valmiiksi reikä asiakkaan ilmoittamien mittojen ja paikan mukaan.

Valmiiksi eristetyt eristyskotelot venttiileille, laipoille ja säätölaitteille säästävät paljon energiaa!

pipe-insulation-steel-valve-box-cladding