Valtteri Kivikko ottaa kopin Tampereen toimipisteestä 4.2!

Myymäläpäällikkö Valtteri Kivikko Tampereen toimipisteemme avataan 4.2.2019. Myymälämme toiminnoista Pirkanmaalla ottaa kopin uusin vahvistuksemme, myymäläpäällikkö Valtteri Kivikko! Valtteri on toiminut aikaisemmin autoalalla työnjohdon tehtävissä, joten kokemusta samankaltaisesta toimintaympäristöstä on jo valmiiksi. Tämän lisäksi Valtteri on työskennellyt yrityksemme alaisuudessa aikaisemminkin tuotantotehtävissä, jolloin sekä tietämys tuotteista ja alasta yhdistyvät hienosti toimipisteen pyörittämistä silmällä pitäen. Kysyttäessä fiiliksiä uuden

Myymäläpäällikkö Valtteri Kivikko

Tampereen toimipisteemme avataan 4.2.2019. Myymälämme toiminnoista Pirkanmaalla ottaa kopin uusin vahvistuksemme, myymäläpäällikkö Valtteri Kivikko! Valtteri on toiminut aikaisemmin autoalalla työnjohdon tehtävissä, joten kokemusta samankaltaisesta toimintaympäristöstä on jo valmiiksi. Tämän lisäksi Valtteri on työskennellyt yrityksemme alaisuudessa aikaisemminkin tuotantotehtävissä, jolloin sekä tietämys tuotteista ja alasta yhdistyvät hienosti toimipisteen pyörittämistä silmällä pitäen.

Kysyttäessä fiiliksiä uuden pisteemme vetämisestä Kivikko kertoo olevansa motivoitunut ja odottavin mielin. Osaamista kokonaan uuden toimipaikan starttaamisesta löytyy myös edellisten työtehtävien parista. Hän toteaa että Kespettiläisten sitoutuneisuus ja motivaatio asettavat riman itsellekin sopivalle korkeudelle. Työssään Kivikko pitää erityisen motivoivana ja innostavana uusien palveluiden tuottamisen sekä olemassaolevien kehittämisen.

– Haluan ehdottomasti olla mukana luomassa entistäkin laadukkaampaa ja asiakkaiden tarpeet täyttävää palvelua. Lupaan tehdä omalta osaltani parhaani sen eteen, että Pirkanmaan alueella on jatkossa luotettava ja helposti lähestyttävä eristysalaa kattavasti palveleva toimija. Toivotan kaikki kynnelle kykenevät tervetulleiksi Pirkkalaan tutustumaan tarjontaamme 4.2 alkaen!

Kespet Oy – 21.1.2019