Vähennä melua ROCKWOOLin RW800-eristekourulla

ROCKWOOLin RW800-eristekourut valmistetaan vettä ja kosteutta hylkivästä sekä paloturvallisesta ROCKWOOL-kivivillasta.

Turha ja jatkuva melu häiritsee elämää ja voi jopa vaikuttaa haitallisesti terveyteen heikentämällä kuuloa sekä vaikuttamalla uneen, elimistöön ja puheviestintään. Etenkin kaupungeissa kärsitään melun tuottamista haittavaikutuksista, joihin on siksi pyritty vaikuttamaan erilaisilla melumääräyksillä.

Äänieristämisen avulla voidaan vähentää äänen tehoa sen kulkiessa rakenteiden läpi. Äänieristystä tehdään erilaisiin rakennuksiin, jotta melulta vältyttäisiin niin koti- kuin työympäristöissäkin. Näin viemäreiden meluhaitta ei kantaudu korviin virtaus-, putous- tai iskeytymisäänen muodossa.

ROCKWOOL Finland Oy on perustettu vuonna 1909 ja se on osa tanskalaista ROCKWOOL-konsernina, joka on maailman johtava kivivillapohjaisten ratkaisujen valmistaja ja suurin kivivillan tuottaja. Konserni tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita ja kestäviä rakennusteollisuuden eristystuotteita. Tuotteet pohjautuvat innovatiiviseen kivivillateknologiaan ja niillä on erinomaiset palo-, akustiikka- ja lämmöneristysominaisuudet.

ROCKWOOL-konserni painottaa toiminnassaan vahvasti kestävää ja vastuullista tuotantoa ja on päättänyt investoida voimakkaasti ympäristövaikutustensa vähentämiseen. Kaikki ROCKWOOL®-tuotteet ovat kierrätettäviä.

RW800 vähentää ja absorboi ääntä

ROCKWOOL-tuotteiden korkea tiheys tekee niiden äänenvaimennusominaisuuksista erinomaisia. ROCKWOOL-kivivillaeristys on loistava valinta melun vähentämiseen ja se onkin yksi parhaista ratkaisuista ääni- ja meluturvalliseen rakentamiseen. Kivivillan avulla ylhäältä päin tulevaa melua voidaan vähentää jopa kahdeksankertaisesti.

ROCKWOOLin RW800-eristekourut valmistetaan vettä ja kosteutta hylkivästä sekä paloturvallisesta ROCKWOOL-kivivillasta. RW800 on alumiinilaminaatilla päällystetty eristekouru ja se on varustettu teippisulkijalla. Teippisulkija helpottaa asennusta pitkittäisliitoksessa ja teipin voi asentaa -10–50 °C lämpötilassa.

RW800-eristyskourua käytetään viemäreiden ääni-, lämpö- ja kondenssieristämiseen. Tuote on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkin tietokantaan, jonka vuoksi sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

RW800-eristyskourun keskeisiä ominaisuuksia

  • Eristepaksuus: 20–100 mm
  • Pituus: 1 000 mm
  • Ulkomitta: 55–473 mm
  • Sisähalkaisija: 15–273 mm
  • Tiheys: keskimäärin 100 kg/m³
  • Max. käyttölämpötila: 250 °C
  • Käyttölämpötila: villapuoli 650 °C, alumiini 80 °C, kuitujen sulamispiste > 1 000 °C

Tilaa ROCKWOOL-tuotteet helposti ja nopeasti

Saat tilattua ROCKWOOL-tuotteet helposti online-tilauspalvelumme kautta. Voit tilata tuotteet suoraan työmaalle tai noutaa ne toimipisteestämme valmiiksi keräiltynä.

Jäikö jotain kysyttävää? Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.