Kespet ilmasta

ROCKWOOL ja Kespet yhteistyö laajenee 2021!

Tammikuun 2021 alusta Kespetin ja Rockwoolin yhteistyö laajenee kattamaan teollisuustuotteiden lisäksi myös talotekniikkapuolen tuotteet!   Käytännössä Kespet alkaa siis toimittamaan ensi vuonna koko ROCKWOOL -tuotevalikoimaa! Tuotteita päivitetään verkkosivuillemme, hinnastoihimme ja tuotekatalogiimme mahdollisimman joutuisasti.   Yhteistyön suurimpana etuna asiakkaillemme on tietysti ROCKWOOL -tuotteiden saatavuuden ja kattavan palvelutason välitön parantaminen. ’One stop shop’ -periaatteemme lisäarvo asentavalle asiakkaalle

Tammikuun 2021 alusta Kespetin ja Rockwoolin yhteistyö laajenee kattamaan teollisuustuotteiden lisäksi myös talotekniikkapuolen tuotteet!
 
Käytännössä Kespet alkaa siis toimittamaan ensi vuonna koko ROCKWOOL -tuotevalikoimaa! Tuotteita päivitetään verkkosivuillemme, hinnastoihimme ja tuotekatalogiimme mahdollisimman joutuisasti.
 
Yhteistyön suurimpana etuna asiakkaillemme on tietysti ROCKWOOL -tuotteiden saatavuuden ja kattavan palvelutason välitön parantaminen. ’One stop shop’ -periaatteemme lisäarvo asentavalle asiakkaalle on helposti nähtävissä.