Markku ja Liisa Hietala lopettavat Kespet Oy:n palveluksessa

Tiedote 31.1.2018 Markku ja Liisa Hietala lopettavat Kespet Oy:n palveluksessa Kespet Oy:n alkuperäiset perustajat, Markku ja Liisa Hietala lähtevät viettämään ansaittuja eläkepäiviä 1.2.2018 alkaen. Kespet Oy:n omistajat sekä työntekijät haluavat kiittää heitä molempia elämäntyöstään yhtiön hyväksi ja toivottavat kaikkea hyvää tulevaisuuteen, sekä sen mukanaan tuomiin uusiin hankkeisiin. Markku ja Liisa ovat tehneet pitkän uran toimialallamme ja

Tiedote 31.1.2018

Markku ja Liisa Hietala lopettavat Kespet Oy:n palveluksessa

Kespet Oy:n alkuperäiset perustajat, Markku ja Liisa Hietala lähtevät viettämään ansaittuja eläkepäiviä 1.2.2018 alkaen.

Kespet Oy:n omistajat sekä työntekijät haluavat kiittää heitä molempia elämäntyöstään yhtiön hyväksi ja toivottavat kaikkea hyvää tulevaisuuteen, sekä sen mukanaan tuomiin uusiin hankkeisiin.

Markku ja Liisa ovat tehneet pitkän uran toimialallamme ja ilman heidän aiemmin tekemiään ponnisteluita, ei Kespet Oy varmastikaan olisi nykyisessä pisteessä, johtavana eristysalan toimijana. Yhtiö tulee jatkossakin toimimaan niin että me voimme kaikki olla ylpeitä Kespettiläisyydestä. Suuri kiitos kuuluu heille molemmille.

Kespet Oy jatkaa samalla tehokkaalla ja aktiivisella toimintaperiaattella jatkossakin ja joitain organisaatiomuutoksia työskentelyn tehostamikseksi on kevään aikana luvassa. Näistä ensimmäinen on laatupäällikkö Susanna Solen uudet työtehtävät tietohallintojohtajana sekä yhtiön varatoimitusjohtajana, jotka alkavat välittömästi.

Pekka Asikainen

Toimitusjohtaja

Kespet Oy – 31.1.2018