Laskentapalvelu tuo lisäarvoa eristysprojektin materiaalitoimitukseen

Kanssamme toimiessasi sinun ei tarvitse olla asiantuntija siinä, mitä tarvitset eristysurakointiin. Kun tilaat materiaalit meiltä, saat samaan hintaan laskentapalvelun, joka sisältää ihan kaiken eristysprojektin suunnittelusta ja mitoituksesta täsmällisiin toimituksiin.

Laskentapalvelun avulla eristysprojektissa on helppo onnistua

Teollisuuskohteiden eristysurakoissa on usein kyse laajoista kokonaisuuksista, joissa täydellinen lopputulos muodostuu hyvin suunnitellusta projektista ja tarkasti kohdalleen osuneista yksityiskohdista. Jos eristysurakoista ei ole aiempaa kokemusta, tähän tavoitteeseen ei niin vain päästä. Urakkaan voi myös saada kulumaan huiman määrän aikaa, jonka voisi käyttää tehokkaamminkin.

Eristysurakkaan tarvittavien materiaalien toimittajana me haluamme varmistaa kokonaisuuden onnistumisen tarjoamalla ainoana toimijana Suomessa asiakkaillemme kattavan laskentapalvelun. Emme veloita laskentapalvelusta ylimääräistä, vaan asiakkaamme saa sen automaattisesti ottaessaan meiltä eristysurakan materiaalit.

Asiakas saa meiltä itse asennustyötä lukuun ottamatta kaiken, mitä sujuvaan eristysprojektiin tarvitaan: materiaalit, esivalmistuksen tuotteille, mitoituksen, logistiikan ja halutessaan vielä työkalutkin. Tiiviillä yhteistyöllä projektissa päästään parhaaseen mahdolliseen tulokseen. 

Laskentapalvelu tuo eristysurakkaan monenlaisia hyötyjä – tässä niistä tärkeimmät:

Asiantuntemuksellamme löydetään parhaat ratkaisut

Olemme auttaneet satoja yrityksiä suunnittelemaan ja mitoittamaan eristyksiä erilaisiin tehtaisiin, rakennuksiin ja putkistoihin, joten meillä on tarjottavanamme erittäin vankka asiantuntemus eristysprojekteihin. Pystymme tarjoamaan oikeat ratkaisut vaativiinkin eristysongelmiin.

Materiaalien oikea mitoitus tehostaa projektia

Kokemuksemme ansiosta osaamme arvioida tarkkaan tarvittavien materiaalien määrät ja mitoitukset, jolloin hävikin määrä on hyvin pieni. Pystymme myös arvioimaan järkevästi, mitä kannattaa esivalmistaa ja mitä taas tehdä työmaalla. Näin työmaatyöskentelyä saadaan nopeutettua ja koko projekti toteutuu sujuvammin. 

Oikea-aikaiset toimitukset säästävät varastoinnin vaivalta

Toimitamme eristysurakan materiaalit ja tuotteet juuri oikeaan aikaan, jolloin asiakkaallemme ei missä projektin vaiheessa aiheudu varastointiongelmia tai -kustannuksia. Oikea-aikaisten toimitusten ansiosta asennustyöt etenevät tehokkaasti ilman viivytyksiä.

Tarkalla budjetoinnilla vältetään yllätykset

Laskentapalvelu antaa turvaa budjetin pitävyyteen. Projektin materiaalien kokonaishinta on tiedossa jo tarjousvaiheessa, eikä projektin edetessä tule ikäviä yllätyksiä. Hyvin suunniteltu projekti on kaikin puolin kustannustehokas eikä se sido turhaan asiakkaan omaa pääomaa.

Helppous vapauttaa asiakkaan resursseja

Asiakkaan näkökulmasta eristysprojekti on laskentapalvelun ansiosta tavallista vaivattomampi kokonaisuus, sillä kaikki projektiin tarvittavat tuotteet tulevat mahdollisimman valmiina meiltä. Se helpottaa ja nopeuttaa projekteja, vapauttaa asiakkaan aikaa projektin muihin tehtäviin tai mahdollistaa keskittymisen tuottavaan työhön.

Laskentapalvelumme sisältää kaiken tämän:

 1. Laskenta. Jotta pystymme suorittamaan laskennan, tarvitsemme asiakkaalta kohdekohtaiset materiaalit. Ne voivat olla teknisiä CAD-piirustuksia, 3D-mallinnuksia, muita teknisiä piirustuksia tai Excel-laskentataulukoita.

 2. Tarjous. Laskennan perusteella teemme tarjouksen, joka sisältää
  – kokonaishinnan materiaaleille ja esivalmisteille toimitettuna
  – tarvittavat kohdekohtaiset materiaalimäärät
  – materiaalilaskennassa käytetyn hukkaprosentin.
  Tarjouksessa on eriteltynä tarkasti kaikki tarvittavat materiaalit, aina suojapäällysteistä kiinnikkeisiin.
 3. Erittely. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen toimitamme asiakkaalle selkeän erittelyn, jossa on tarkat mitoitukset koko projektille. Kaikki tarvittavat materiaalit on mitoitettu ja määrälaskettu kohdekohtaisesti. Mukana ovat myös asennusohjeet materiaaleille ja esivalmisteille.

 4. Aloituspalaveri. Koko projekti käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa, jotta yksityiskohdat saadaan kuntoon ennen töiden aloittamista. Palaverissa käydään läpi mm. materiaalit, rahdit ja lähetyskäytännöt, toimitusajat, käytettävät standardit ja mitoitukset.

 5. Tuotanto. Aloituspalaverin jälkeen projektin osat ja materiaalit valmistetaan sovittujen aikataulujen sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laskennasta saatujen tietojen perusteella osat voidaan valmistaa kustannustehokkaasti isoina sarjoina, mutta laadusta tinkimättä.

 6. Toimitus. Mittavat varastomme takaavat tuotteiden jatkuvan saatavuuden, ja toimitus tapahtuu täsmälleen sovittujen aikataulujen mukaisesti. Tehokkaan logistiikan ja toimipaikkojemme hyvän sijainnin ansiosta toimitusaikamme ovat lyhyitä.

 7. Katselmointi. Yhteistyö jatkuu aktiivisesti koko projektin ajan. Projektin valmistuttua se käydään asiakkaan kanssa läpi, verraten tarjousta ja toteutumaa sekä arvioiden projektin onnistumista materiaalin määrän, mitoitusten ja toimitusten kannalta. Kerättyä tiedon ansiosta mahdolliset tulevat projektit nopeutuvat ja helpottuvat.

“Yhteistyö on sujunut loistavasti ensimmäisestä päivästä lähtien”

Norjalainen asiakasyrityksemme Isopartner AS on käyttänyt laskentapalvelua jo useiden vuosien ajan. Key Account Managerina yrityksessä toimiva Trond-Erik Johansen arvostaa yhteistyössä kanssamme erityisesti sen helppoutta.

“Olemme tilanneet Kespetiltä päällysteitä ja teollisuusprofiileja. Yhteistyö on sujunut loistavasti alusta asti ja odotan sen jatkossa laajenevan entisestään. Kespet on ammattitaitoinen ja hyvä yhteistyökumppani – meille ehdottomasti ykkösvalinta päällysteiden toimittajana. Suosittelen ehdottomasti heidän palveluaan muillekin, ja olen jo tehnytkin niin.”

Trond-Erik Johansen
Key Account Manager
Isopartner AS, Norja

Lue lisää laskentapalvelusta ja kysy tarkempia tietoja myyjiltämme. Katso paikkakuntakohtaiset yhteystietomme täältä tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!