Kespet tuotevalikoima laajenee

Kespet tuotevalikoima laajenee

Kespet Oy on aloittanut yhteistyön ja tuotteiden maahantuonnin mineraalivillavalmistaja Rohhen kanssa (www.rohhe.fi).  Varastovalikoimamme tulee pitämään sisällään lamellimatot sekä villakourut yleisimmille putkille, kaikissa toimipisteissämme. ”Olemme erittäin tyytyväisiä uuden yhteistyökumppanimme valikoimaan sekä hinta/laatusuhteeseen ja toivomme näillä tuotteilla vahvistavamme uusien lisäksi myös nykyisten asiakkaidemme asemaa markkinoilla. Tulemme tekemään töitä sen eteen jatkossakin, että asiakkaillemme riittää valinnanvaraa ja sopivat

Kespet Oy on aloittanut yhteistyön ja tuotteiden maahantuonnin mineraalivillavalmistaja Rohhen kanssa (www.rohhe.fi). 

Varastovalikoimamme tulee pitämään sisällään lamellimatot sekä villakourut yleisimmille putkille, kaikissa toimipisteissämme.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuden yhteistyökumppanimme valikoimaan sekä hinta/laatusuhteeseen ja toivomme näillä tuotteilla vahvistavamme uusien lisäksi myös nykyisten asiakkaidemme asemaa markkinoilla. Tulemme tekemään töitä sen eteen jatkossakin, että asiakkaillemme riittää valinnanvaraa ja sopivat tuotteet löytyvät projektiin kuin projektiin.”

-Jani Hukkanen, aluemyyntijohtaja

Tuotevalikoima sekä hinnastot löytyvät nyt internetsivuiltamme. Mikäli haluat lisää tietoa tuotteista, ota yhteyttä myyntiimme.