Kespet & Rockwool yhteistyö jatkuu uusin voimin!

Kespet & Rockwool yhteistyö jatkuu uusin voimin! Maaliskuun 2020 alusta Antti Laine aloittaa uudessa pestissään ROCKWOOL Suomen avainasiakaspäällikkönä teollisuus- ja telakkaeristämisen pelikentillä.  Istuimme alas Antin ja aluemyyntijohtajamme Olli Lassilan kanssa keskustelemaan yhteistyön uusista nyansseista ja siitä, mitä tuleman pitää. Innokkaan positiivisesti uuteen haastavaan tehtävään suhtautuva Antti kertoi pestistään seuraavaa: ”Aloitan tosiaan maaliskuussa Suomen markkinasta vastaavana

Kespet & Rockwool yhteistyö jatkuu uusin voimin!

Maaliskuun 2020 alusta Antti Laine aloittaa uudessa pestissään ROCKWOOL Suomen avainasiakaspäällikkönä teollisuus- ja telakkaeristämisen pelikentillä.  Istuimme alas Antin ja aluemyyntijohtajamme Olli Lassilan kanssa keskustelemaan yhteistyön uusista nyansseista ja siitä, mitä tuleman pitää. Innokkaan positiivisesti uuteen haastavaan tehtävään suhtautuva Antti kertoi pestistään seuraavaa:

”Aloitan tosiaan maaliskuussa Suomen markkinasta vastaavana Avainasiakaspäällikkönä ja vaiheittain otan vastuun Teollisuuden ja Telakkateollisuuden asiakkuuksista. Vastuun siirto Finn Svenssonilta ottaa luonnollisesti aikansa mutta Suomen markkina on entuudestaan minulle tuttu ja siksi lähden erittäin luottavaisin mielin rakentamaan ROCKWOOL:lle vahvempaa jalansijaa Suomessa. Meidän toiminta-ajatukseen ei ole suuria muutoksia suunnitelmissa mutta asiakkaat tulevat varmasti huomaamaan helposti lähestyttävän ja aktiivisemman läsnäolon. Ja luonnollisesti tulen auttamaan asiakkaita omalla kokemuksella ja osaamisellani parhaani mukaan!”

Yhteistyön suurimpana etuna asiakkaillemme on tietysti ROCKWOOL -tuotteiden saatavuuden ja kattavan palvelutason välitön parantaminen. Laine toteaakin, että teollisuudessa toimivien asiakkaiden tarpeet ovat hyvin vaihtelevia – yhdestä verkkomatto artikkelista useisiin eri kourukokoihin – jolloin moninaisiin odotuksiin ja toimitusajallisesti nopeisiin tarpeisiin voi olla haastavaa vastata. Yhteistyön etuna Kespet toimittaa varastoidut tuotteet päivässä asiakkaille ja samaan toimitukseen on saatavilla päällysteet sekä tarvikkeet. ’One stop shop’ -periaatteen lisäarvo asentavalle asiakkaalle on helposti nähtävissä.

Myös ROCKWOOL tuotepuolella tapahtuu. Vuonna 2018 lanseerattujen WR-Tech™ putkikourujen lisäksi viime syksynä lanseerattiin WR-Tech™ verkkomatot Euroopan laajuudella. Palkittu tuote on edelleen ajankohtainen uutuus taistelussa eristyksen alaista korroosiota (corrosion under insulation, CUI) vastaan. Laine lisää:

”Yleisesti ottaen eristetuotteiden vedenhylkivyysominaisuuksilla ja niiden vaikutuksella tuotteiden eristyskykyyn ja esim. korroosion syntymiseen ei ole vielä tarpeeksi suurta ymmärrystä markkinoilla joten se tulee olemaan tärkeä osa meidän viestintää jatkossakin. Innovaatioputkessa meillä on runsaasti hyviä ideoita – jopa oikeita innovaatioita – ja useita kehityshankkeita on käynnissä joten uusia lanseerauksiakin on jatkossa luvassa. Mutta niistä en voi kertoa vielä tässä vaiheessa enempää.”

Jäämme odottamaan innolla, mitä on luvassa!

Kespet Oy – 25.2.2019