Kespet Oy ja Integrity Products & Supplies Inc. yhteistyöhön!

Kespet Oy ja Integrity Products & Supplies Inc. yhteistyöhön! Yrityksemme on aloittanut yhteistyön Kanadalaisen Integrity Products & Supplies -kanssa. Integrity valmistaa muun muuassa laadukkaita suojapäällysteisiin asennettavia tarkistusluukkuja ja kosteudenpoisto- sekä tarkistusventtiilejä. Tuotteet on helppo asentaa, ja ne kestävät korkeita lämpötiloja. Patentoidut Integrity Plugz -tuotteet helpottavat eristyskohteiden ja eristeiden kunnon tarkistamista, sekä mahdollistavat muun muuassa kosteuden

Kespet Oy ja Integrity Products & Supplies Inc. yhteistyöhön!

Yrityksemme on aloittanut yhteistyön Kanadalaisen Integrity Products & Supplies -kanssa. Integrity valmistaa muun muuassa laadukkaita suojapäällysteisiin asennettavia tarkistusluukkuja ja kosteudenpoisto- sekä tarkistusventtiilejä.

Tuotteet on helppo asentaa, ja ne kestävät korkeita lämpötiloja. Patentoidut Integrity Plugz -tuotteet helpottavat eristyskohteiden ja eristeiden kunnon tarkistamista, sekä mahdollistavat muun muuassa kosteuden poistamista jo asennetuista eristyksistä! Putkien ja kanavien kunnon sekä prosessin toimivuuden seuraaminen helpottuu huomattavasti, kun päällysteitä ja eristeitä ei tarvitse purkaa tarkistuksen suorittamiseksi. Korroosion syntyminen yleistyy jatkuvasti rakenteiden ikääntyessä. Tuotteilla voidaan ehkäistä korroosiosta aiheutuvia haittoja, parantaen eristyksen käyttöikää ja arvoa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Integrityn kanssa alkaneeseen yhteistyöhön ja näemme että markkinat Skandinaviassa ja muualla Euroopassa tämän kaltaisille laadukkaille tuotteille ovat olemassa . Eristeen alainen korroosio on iso ja pahimmassa tapauksessa erittäin kallis ongelma, johon tulee varautua ja olosuhteiden aiheuttamat ongelmakohdat täytyy tunnistaa. On aina helpompaa ja halvempaa ennalta ehkäistä, kuin korjata. Itselleni tärkeää on löytää eristysalaa eteenpäin vieviä toimijoita joiden kanssa yrityskulttuuri ja tahtotila kohtaavat. Siksi valitsimme Integrityn”

Toimitusjohtaja Pekka Asikainen

”Integrity Products – tuotteet ovat varmatoimisia ja helppoja asentaa. Tuotteiden avulla pystytään havaitsemaan ja ehkäisemään eristeen alaista kosteutta krittiisissä kohteissa. Integrity Products – tuotteet täydentävät hyvin Kespet- peltipäällysteitä, jotka itsessään oikein asennettuna ehkäisevät kosteuden pääsemistä eristykseen. Käyttämällä Kespet-peltipäällysteitä yhdessä Integrity Products- tuotteiden kanssa varmistat parhaan mahdollisen tuloksen eristeen alaisen korroosion ennaltaehkäisemisessä.”

Pääsuunnittelija Antti Hyttinen

Kespet Oy alkaa ensimmäisenä Suomessa toimittamaan koko Integrity Products & Supplies tuotevalikoimaa 1.5.2019 alkaen! Lisätietoja tuotteista voit katsoa alla olevasta linkistä ja videosta:

http://www.integrity-products.com/products/

Kespet Oy – 25.4.2019