Kespet Online -verkkotilauspalvelu julkaistaan Marraskuussa

Kespet Online palvelu helpottamaan ja nopeuttamaan asiakkaidemme työtä

 

Kespet Online palvelu helpottamaan ja nopeuttamaan asiakkaidemme työtä

 

Me halusimme helpottaa ja nopeuttaa asiakkaidemme työskentelyä sekä tuotteiden saantia ja siksi perustimme Kespet Online -tilauspalvelun. Se ei ole ehkä perinteisin ratkaisu LVI- ja eristysratkaisujen myynnissä, mutta sille on selkeä tarkoitus ja tarve alalla. Olemmekin etunenässä digitalisoimassa eristysalaa ja vastaamme asiakkaidemme tarpeeseen tehdä ostoksia aika- ja paikkariippumattomasti. Lukaise artikkeli ja vakuutu eristysalan ensimmäisestä massalaskentaa suorittavasta online tilauspalvelusta.

 

Asiakkaiden tarpeiden pohjalta rakennettu helppokäyttöinen palvelu

 

Kespet Online ei katso aikaa tai paikkaa. Palvelusta pystyy tekemään tilauksia ympäri vuorokauden eikä maantieteellisellä sijainnilla ole väliä. Koska haluamme jatkuvasti tehostaa sekä parantaa palvelutasoamme, mutta ennen kaikkea pitää hinnat asiakkaillemme kilpailukykyisinä, päätimme rakentaa palvelun, joka toimii kuin 24/7-myymälä, ilman kalliita ylläpito- ja toimintakuluja. Haluamme tarjota mahdollisuuden asiakkaillemme tehdä ostoksia silloin ja siellä kuin heille parhaiten sopii. Online-palvelun avulla tuomme joustavuutta asiakkaidemme arkeen.

Voisimme tiivistää verkkokauppamme edut seuraavasti:

 

  • Nopeuttaa ja helpottaa asiakkaan ja Kespetin tilausprosessia
  • Säästää aikaa ja nopeuttaa asiointia, kun tilauksen voi tehdä netissä, mihin vuorokauden aikaan tahansa ja tuote on noutovalmiina myymälässä
  • Tehostaa työskentelyä, kun valitset toimituksen suoraan työmaalle
  • Valmiit tuote-ehdotukset tarkentavat materiaalilaskentaa
  • Säästää luontoa, kun tilaukset toimitetaan keskitetysti Kespetin verkostoa käyttäen
  • Asiantuntijoillemme jää enemmän aikaa etsiä juuri sinun kohteeseesi parhaita ratkaisuja

 

Valmiita ratkaisuja tarjoava palvelu asiakkaan ostoprosessin pohjalta

 

Verkossa toimiva tilauspalvelumme on rakennettu täysin asiakkaidemme ostokäyttäytymisen pohjalta. Prosessi etenee samalla tavalla kuin asiakas on tottunut asioimaan myyjiemme kanssa myymälässä, puhelimessa tai sähköpostitse. Asiakkaan ei tarvitse opetella uusia tapoja tai muuttaa ostokäyttäytymistään, vaikka siirtyisikin käyttämään tilauspalvelua.

Tuotteiden löytäminen ja tilaaminen on helppoa. Ensin valitset tuoteryhmän, jonka jälkeen pääset valitsemaan tuoteryhmästä yksittäiset tuotteet.  Valikoimasta löytyy myös eristeet, kiinnitystarvikkeet ja työkalut. Järjestelmä vastaa täysin myymälävalikoimaamme, joten sieltä löytyy kaikki.

Kespet Online-palvelu osaa rakentaa myös valmiita ratkaisuja, mikä vähentää virheiden määrää. Yhden tuotevalinnan pohjalta voidaan rakentaa kokonaisuus, mikä sisältää päällysteen eristeineen, eikä asiakkaan tarvitsee itse laskea eristeen menekkiä. Esimerkiksi IV-päällysteitä ostaessa ensin valitaan oikea putkikoko ja haluttu eristevahvuus putkelle. Sen jälkeen valitaan päällystemateriaali ja varsinainen tuote, esimerkiksi putkivaippa. Tämän jälkeen tulee määrittää putken pituus ja kun putkivaipan pituus on määritelty, järjestelmä kysyy seuraavaksi, halutaanko putkelle eriste. Jos valitsee kyllä, järjestelmä laskee tarvittavan eristemäärän valitun koon ja päällystetuotteiden perusteella.  Meidän palvelussamme ei siis tule huti ostoksia, vaan ennemminkin se lisää tarkkuutta materiaalihankintoihisi.

 

 

Tuotteet suoraan työmaalle

 

Kun olet naputellut valitsemasi tuotteet palveluun, näet yhteenvedon ostoksistasi. Tämän jälkeen pääset antamaan yhteystietosi ja valitsemaan toimitustavan. Tilaamalla tuotteet suoraan työmaalle, nopeutat ja helpotat omaa työtäsi huomattavasti.

Kespet Online nopeuttaa asiakkaiden tuotteiden tilausta huomattavasti. Enää ei tarvitse lähteä erikseen kaupoille tekemään kiireessä ostoksia. Online palvelua käyttämällä säästät omaa aikaasi ja jopa rahaa.

Verkkokaupasta pystyt itse tarkistamaan tilauksesi ennen kuin laitat sen eteenpäin. Palvelusta näkee myös koko tilaushistorian, joten pysyt koko ajan kärryillä, mitä olet tilannut. Toimitus onnistuu joustavasti suoraan työmaalle Kespetin verkostoa käyttäen. Näin säästät aikaa ja kuljetuskustannuksia.

Kespet Online tilauspalvelun julkaisun yhteydessä pääset itse testaamaan, kuinka helppoa tilausten tekeminen on. Rekisteröitymisen jälkeen henkilökuntamme käy hyväksymässä rekisteröitymispyyntösi. Hyväksymisestä tulee ilmoitus sähköpostiisi ja sen jälkeen pääsetkin kliksuttelemaan tilaustasi.

 

Lisätietoa verkkopalvelustamme antaa

Jouni Rouhianen

Myyntipäällikkö

050 404 9677