Kespet Online -palvelun kuvaus ja käyttö

Kespet-tilauspalvelusta löydät kaikki valikoimassamme olevat tuotteet.

Kespet-tilauspalvelun käyttöohjeet

Kespet-tilauspalvelusta löydät kaikki valikoimassamme olevat tuotteet. Tilauspalvelun käyttäminen nopeuttaa tavaroiden saamista työmaalle ja säästää sinun aikaasi. Alla kattava käyttöohje palvelun käytöstä.

 

 • Palveluun rekisteröityminen
 • Kirjautuminen verkkopalveluun ja unohtunut salasana
 • Tilauksen tekeminen
 • Tilauksen tekeminen – IV- ja LV-päällysteet
 • Tilauksen tekeminen – solukumit, asennustarvikkeet ja työkalut
 • Tilauksen viimeistely
 • Ongelmatilanteiden ratkaisu

 

Palveluun rekisteröityminen

Palvelun käyttöönotto vaatii palveluun rekisteröitymisen. Rekisteröitymistä varten sinun tulee antaa nimitietosi, yrityksen tiedot, sähköpostiosoitteesi ja luoda itsellesi salasana. Sähköpostiisi tulee vahvistuskoodi, jonka syötät rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröitymisen jälkeen Kespetin henkilökunta vahvistaa rekisteröitymisen. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan palveluun.

 

Kirjautuminen verkkopalveluun ja unohtunut salasana

Kirjautumista varten syötät sähköpostiosoitteesi ja salasanan, jotka ilmoitit rekisteröitymisen yhteydessä. Jos unohdat salasanasi, pääset palauttamaan sen klikkaamalla Unohdin salasanani-painiketta. Sähköpostiisi tulee ohjeet salasanan palauttamista varten.

 

Tilauksen tekeminen

Kun olet päässyt sisään palveluun, pääset tekemään tilausta. Aloita klikkaamalla Lisää uusi tilaus -painiketta, jonka jälkeen painat Lisää tuotteita-painiketta. Tämän jälkeen valitset kategorian:

 • IV-päällyste/eriste
 • LV-päällyste/eriste
 • IV-solukumi
 • LV-solukumi
 • Asennustarvikkeet
 • Työkalut

 

IV- ja LV-päällysteet ja eristeet

Riippuen kategoriavalinnastasi, järjestelmä ohjaa tekemään erilaisia valintoja. Esimerkiksi valitessa LV-päällyste/eriste, tulee sinun ensin määritellä putkikoko. Putkikoot ovat 12- 1016 mm. Kun olet valinnut oikean putkikoon, valitset eristevahvuuden . Painamalla Seuraava-painiketta pääset etenemään. Seuraavaksi pitää valita materiaali seuraavista vaihtoehdoista:

 • Alumiini
 • Kuumasinkitty
 • Ruostumaton
 • PVC-Päällyste
 • Vain eriste

Materiaalivalinnan jälkeen valitset halutut osat: kulma, kartio, keskeinen kartio, epäkeskei kartio, putkivaippa, pääte, t-liitos, vino t-liitos. Voit myös valita Pelkkä eriste, jolloin siirryt valitsemaan suoraan eristettä putkelle. Painamalla Seuraava -painiketta järjestelmä kysyy, lisätäänkö eriste kyseiselle tuotteelle. Jos valitset Kyllä, voit valita eristevaihtoehdoista haluamasi tuotteen. Järjestelmä laskee tuotevalintojesi perusteella menekin. Voit muuttaa eristeen määrää, jos sinulla on tarve isommalle määrälle. Voit myös valita, että tilaatko eristettä metrimäärän perusteella vai tilaatko kokonaisia paketteja.

 

Tilauksen tekeminen – solukumit, asennustarvikkeet ja työkalut

IV- ja LV-päällysteiden tilaamisessa on muutama valintakohta enemmän kuin muissa tuotteissa. IV- ja LV-solukumien kohdalla ei tarvitse tehdä päällystevalintaa lainkaan, koska olet tilaamassa vain solukumia. Asennustarvikkeiden ja työkalujen kohdalla sinun tulee tietää vain tuote, minkä tilaat sekä kappalemäärä. Valintaa helpottamaan, järjestelmässä on hakutoiminto. Hakutoiminnolla voit esimerkiksi hakea asennustarvikkeista sanalla niitti, jolloin järjestelmä näyttää kaikki tuotteet, jotka sisältävät sanan niitti. Näin sinun ei tarvitse selata läpi koko listausta.

 

Tilauksen viimeistely

Järjestelmä näyttää valitsemasi tuotteet listana. Kun olet tehnyt kaikki valinnat, paina Seuraava-painiketta ja näet yhteenvedon tuotteistasi. Jatka-painikkeella pääset etenemään, jolloin järjestelmä vielä kerran näyttää tilauksen. Vielä yksi Jatka-painikkeen klikkaus ja pääset tarkistamaan vastaanottajan tiedot ja valitsemaan toivotun toimituspäivän. Tilaus on myös mahdollista noutaa jostain neljästä toimipisteestämme.

Tilauksen lisätietoihin voit laittaa ostotilausnumeron ja -merkin. Tämä auttaa sinua mm. laskun kohdistuksessa, kun tilauksessa on valmiiksi ns. viite tai esimerkiksi työmaan nimi. Lisäksi voit tehdä lisähuomion tilaukseen sille varattuun kohtaan.

 

Ongelmatilanteiden ratkaisu

Verkkotilauspalvelu on helppo ja yksinkertainen käyttää. Jos tilauksen tekemisen yhteydessä jostain syystä syntyy haasteita, saat apua soittamalla Jouni Rouhiaiselle. Opastamme mielellämme verkkopalvelun käytössä.

Jouni Rouhiainen 050 4049 677
jouni.rouhiainen@kespet.fi

 

» Siirry Kespet Online -palveluun tästä!