Kespet ja ISOVER yhteistyöhön!

ISOVER eristeet Kespetiltä! ISOVER tekniset eristeet Kespetiltä! Kespet Oy ja ISOVER aloittavat yhteistyön! ISOVER tuottaa tehokkaita ratkaisuja ääni-, palo- ja lämmöneristämiseen. ISOVER valmistaa tuotteita sekä talotekniikan että teollisuuden tarpeisiin ja niihin kuuluvat muun muuassa verkkomatot, putkieristeet, paloeristeet ja säiliöeristeet. Tuotteiden painotus on ympäristöystävällisyydessä ja kestävässä kehityksessä. Helmikuun 2019 alusta Kespet Oy:n valikoimista löytyvät laadukkaat ISOVER

ISOVER eristeet Kespetiltä!

ISOVER tekniset eristeet Kespetiltä! Kespet Oy ja ISOVER aloittavat yhteistyön!

ISOVER tuottaa tehokkaita ratkaisuja ääni-, palo- ja lämmöneristämiseen. ISOVER valmistaa tuotteita sekä talotekniikan että teollisuuden tarpeisiin ja niihin kuuluvat muun muuassa verkkomatot, putkieristeet, paloeristeet ja säiliöeristeet. Tuotteiden painotus on ympäristöystävällisyydessä ja kestävässä kehityksessä.

Helmikuun 2019 alusta Kespet Oy:n valikoimista löytyvät laadukkaat ISOVER tuotteet, esimerkiksi ULTIMATE -tuoteperhe. ULTIMATE yhdistää kaikki tavanomaisten palo-, lämpö- ja ääneneristystuotteiden edut. Lisäksi se tarjoaa merkittäviä kustannussäästöjä ja huomattavan painosäästön erinomaisen eristävyytensä ansiosta. ISOVER tuotteiden teknisiin tietoihin pääset tutustumaan oheisesta linkistä:

https://www.isover.fi/tuotteet

Tuotetiedot päivitetään myös omille kotisivuillemme. Kysy lisää myynnistämme!

Kespet Oy – 15.1.2019