kespet_helsinki_office

Etsimme myymäläpäällikköä Tampereelle!

Etsimme myymäläpäällikköä Tampereelle! Kespet Oy rekrytoi parhaillaan myyntityön taitajaa toimimaan Tampereelle tulevan toimipisteemme myymäläpäällikkönä. Hakeminen tehtävään tapahtuu Nordic -henkilöstöpalvelun kautta. Ohessa linkki Linkedin -ilmoitukseen sekä ilmoitus: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6431103522942648320 ”Myyntityön ammattilaiset huomio! Rekryämme nyt asiakkaallemme Kespetille myymäläpäällikköä Tampereelle. Myymäläpäällikkönä vastaat töissäsi Kespetin uuden Tampereen varastomyyntiyksikön myynnistä ja asiakashankinnasta. Kiinnostuitko? Lisätietoja tästä työpaikasta löydät osoitteesta nordic.fi/tyopaikat. Asiakasyrityksemme KESPET

Etsimme myymäläpäällikköä Tampereelle!

kespet_helsinki_office

Kespet Oy rekrytoi parhaillaan myyntityön taitajaa toimimaan Tampereelle tulevan toimipisteemme myymäläpäällikkönä. Hakeminen tehtävään tapahtuu Nordic -henkilöstöpalvelun kautta. Ohessa linkki Linkedin -ilmoitukseen sekä ilmoitus:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6431103522942648320

”Myyntityön ammattilaiset huomio! Rekryämme nyt asiakkaallemme Kespetille myymäläpäällikköä Tampereelle. Myymäläpäällikkönä vastaat töissäsi Kespetin uuden Tampereen varastomyyntiyksikön myynnistä ja asiakashankinnasta. Kiinnostuitko? Lisätietoja tästä työpaikasta löydät osoitteesta nordic.fi/tyopaikat.

Asiakasyrityksemme KESPET Oy on kansainvälinen LVI- ja teollisuuseristys- ja rakennusalan ohutlevytuotteiden sekä näihin liittyvien asennustarvikkeiden ja käsityökalujen myynnin johtava yritys Suomessa. Kespetin pääkonttori, tuotanto ja Keski-Suomen myyntiyksikkö sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä, lisäksi yhtiöllä on Etelä-Suomessa Helsingissä varastomyyntiyksikkö.

Me Nordicissa teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työt ja tekijät kohtaavat. Meistä, asiakkaistamme ja työpaikoistamme löydät lisää osoitteesta nordic.fi.”

Kespet Oy – 6.8.2018