Kespet ilmasta

Autotallista kansainväliseksi teollisuuseristysalan edelläkävijäksi

Kespetin menestys niitattiin aluilleen jo vuonna 1977, autotallissa. Yrityksen syntypaikka enteili menestystä, moni muukin menestystarina on alkanut nimenomaan autotallista. Autotalli on sittemmin vaihtunut moderneihin tuotantotiloihin ja olemme rakentaneet tuotannon ympärille menestyvän palveluliiketoiminnan.

Kespetin menestys niitattiin aluilleen jo vuonna 1977, autotallissa. Yrityksen syntypaikka enteili menestystä, moni muukin menestystarina on alkanut nimenomaan autotallista. Autotalli on sittemmin vaihtunut moderneihin tuotantotiloihin ja olemme rakentaneet tuotannon ympärille menestyvän palveluliiketoiminnan. Kespet Oy on toiminut menestyksekkäästi LVI- ja teollisuuseristystuotteiden, rakennusteollisuuden ohutlevytuotteiden ja alan asennustarvikkeiden ja työkalujen parissa. Matkan varrella olemme kansainvälistyneet ja kasvaneet Suomen suurimmaksi alan toimijaksi. Me autamme yrityksiä onnistumaan teollisuus- sekä talotekniikkaeristysprojekteissa.

Palvelun käyttö säästää aikaa ja pienentää asiakkaan riskejä

Oman menestyksemme salaisuus on pitkä kokemus alalta ja pitkä jänteinen työskentely. Jos lasketaan Kespetin henkilökunnan työkokemusvuosia, päästään niinkin hurjaan tulokseen kuin 120 vuotta. Ja tämä luku sisältää vasta tuotannon työkokemuksen. Kaiken tämän kokemuksen ja osaamisen olemme valjastaneet asiakkaidemme käyttöön. Kun meidän asiakkaamme menestyvät, niin mekin menestymme.

Helpotamme asiakkaidemme työn tekemistä tarjoamalla kaiken tarvittavan eristystyöhön yhdestä paikasta. Asiakkaidemme ei tarvitse haalia materiaaleja ja työkaluja ympäri kyliä, vaan kaikki löytyy meidän myymälästämme. Tarjoamme myös apua teollisuuden eristysprojekteihin, kuten tehdas- ja prosessilaitosprojektien laskentaan ja mitoitukseen. Laskenta- ja mitoituspalvelun ehdottomia etuja ovat:

– Kokonaismassojen realistisen määrän laskenta
– Projekti päästään kilpailuttamaan aikaisessa vaiheessa
– Asiakkaan kiinteät kulut pienenevät
– Asiakkaan riskit pienenevät
– Toimitusvarmuus
– Laadukkuus

Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä, joten asiakkaan projektin koolla ei ole väliä. Kaikkia autetaan parhaimman mukaan – kun asiakkaamme menestyvät, mekin menestymme. Yhtä lailla pienten projektien osalta laskemme annettujen massojen perusteella tarvittavat materiaalimäärät. Samalla kertaa autamme valitsemaan oikeat kiinnitystarvikkeet ja työkalut. Tilatut materiaalit ja työkalut kiinnitystarvikkeineen voidaan toimittaa suoraan työmaalle, mikä helpottaa asiakkaidemme arkipäivää. Varastointitarvetta ei näin ollen synny. Järkevästi sijoitetut myymälät ja varastot takaavat toimitusvarmuuden, mikä on kaikille asiakkaillemme tärkeää. Kespetin palvelun käyttäminen jättää asiakkaalle enemmän aikaa eristysprojektin muihin osa-alueisiin, kuten asennustyöhön.

Laadukas ja kansainvälinen

Olemme toimineet kansainvälisillä markkinoilla jo vuosia toimittaen rekkalasteittain materiaalia ympäri maailmaa. Laadukkaat oman tuotannon peltipäällysteemme niittävät mainetta maailmalla. Valmistamamme peltipäällysteet täyttävät EU:n ja Suomen rakennusmääräykset ja standardit. Kansainvälisissä projekteissa luonnollisesti huomioimme aina maakohtaiset määräykset ja standardit, joiden mukaan tuotteet valmistetaan. Näin pystymme toimittamaan samaa laatua kaikille asiakkaillemme. Jatkamme loistavasti alkanutta maailmanvalloitusta edelleen – Cladding the Future!

Toimintaamme ohjaa EN ISO9001:2015 laatujohtamisjärjestelmä sekä jatkuvan parantamisen periaatteemme. Laatu ja toimitusvarmuus ovat asiakkaillemme yksi suurimpia syitä luottaa meihin. Laatua parannetaan jatkuvasti asiakaslähtöisyyden kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas ei ole vain palvelun ja tuotteen saaja vaan pyrimme aktiivisesti ymmärtämään asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia. Tämän kautta kehitämme toimintaamme aina asiakkaan näkökulmasta ja mittaamme onnistumistamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyskyselyillä. Tavoitteenamme on täydellinen asiakastyytyväisyys.

Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, meiltä löydät asiantuntijat apuusi ja oikeat materiaalit laadukkaaseen työhön.

Lisätietoja:

Olli Lassila
Aluemyyntijohtaja
010 424 5006