• 12
 

Peltipäällysteet IV-putket

Asennusvalmiit KESPET®-peltipäällysteet ovat kustannustehokkain valinta, kun rakentamisessa on tärkeää ihmisten turvallisuus, päällysteiden pitkäikäisyys ja rakennusteknisten standardien sekä palomääräyksien noudattaminen. KESPET®-peltipäällysteet ovat rakennus- ja palosuojamääräysten mukaisia ohutlevypellistä valmistettuja eristysten suojapäällysteitä.

Putkivaipat

IV-putkiston eristyksen suojapäällyste. Vakiopituus 1000 mm ja 1250 mm. Putkivaipan molempien kiinnityssivujen reunat on jäykistetty, voidaan asentaa kaksisuuntaisesti. Putkivaipan alussikki on vahvistettu.

 

Segmenttipalakäyrä

IV-putkiston käyrien eristyksen suojapäällyste. Valmistus vakiokäyrät 90°, 45° ja 30° säteille 1,5xD, 2,5...3xD ja 5xD. Segmenttipalakäyrän molempien kiinnityssivujen reunat on jäykistetty, voidaan asentaa kaksisuuntaisesti. Segmenttipalakäyrän aloituspalan kiinnityssikki voidaan tilauksesta valmistaa putkivaipasta alkavasti.

 

Muotokappaleet (kartiot keskeinen ja epäkeskeinen, t-kappale, t-liitos ja eristyspääte)

IV-putkiston eristyksen suojapäällysteet. Muoto-osien molempien kiinnityssivujen reunat on jäykistetty, voidaan asentaa kaksisuuntaisesti. Aloituspalan kiinnityssikki voidaan tilauksesta valmistaa putkivaipasta alkavasti. Eristyspääte on kaksiosainen, reunavahvistettu ja pop-niitillä avattavasti yhteenliitetty.

 

Tilauksesta tuotteita valmistetaan myös muiden maiden kansallisten standardien tai asiakkaan oman suunnittelun mukaisesti.

 

Tutustu lisää tuotteisiimme:

Kespet Tekniset Eristeet 2017

Kespet Hinnasto 2017