KESPET - Vaajakoski

KESPET-konsepti

Kokonaisvaltaisen KESPET®-materiaali- ja asennuspalvelujärjestelmän tavoite on teollisuuseristysurakoinnin materiaalihuollon järkeistäminen ja tähän liittyvien toimintatapojen uudistaminen yhteistyössä  teollisuuseristysurakoitsijoiden sekä päätilaajan ja/tai laitetoimittajan kanssa.

 

KESPET Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen materiaalipalvelujärjestelmän LVI- ja teollisuusrakentamiseen. KESPET valmistaa ja myy laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä, EU:n ja Suomen rakennusmääräykset ja standardien vaatimukset täyttäviä KESPET-peltipäällyste- ja alusrakennejärjestelmiä, jälleenmyy erilaisia teknisiä eristeitä, ohutlevyjä, työkaluja sekä asennustarvikkeita kokonaisvaltaisesti viimeistä kiinnitysniittiä myöten. Asiakkaat saavat yhdestä paikasta keskitetysti kaiken mitä teknisessä LVI-eristämisessä ja teollisessa eristämisessä sekä ohutlevysuojarakentamisessa tarvitsevat ja voivat näin keskittyä liiketoimintansa kannalta oleelliseen, tulosta tuottavaan muuhun rakennustoimintaan.

 

KESPETin strategia on kasvaa Pohjois-Euroopan kattavimmaksi eristys- ja ohutlevypalveluita tarjoavaksi konserniksi. Laatuprosessijohtaminen ohjaa toimintaamme organisaatiomme jokaisella tasolla, haluamme tarjota vain parasta. Olemme vastuullinen yritys, joka huolehtii asiakkaiden tyytyväisyydestä, henkilöstöstään, taloudellisesta vastuusta sekä ympäristövastuusta.


 

KESPETin arvoja ovat:

Laadukkuus ja rehellisyys
Avoimuus ja kunnioittavuus
Asiantuntevuus
Asiakaslähtöisyys
Vastuullisuus
Yhteistyöhalukkuus
Toimialan järkeistäminen